Tehnologiile de refrigerare NobelTek

NobelTek este un nou brand pe piata electronicelor si electrocasnicelor, ce isi propune sa vina in preintampinarea nevoilor consumatorilor, cu tehnologii inovative care sa raspunda intru-totul noilor cerinte de pe piata. Din dorinta de dezvoltare continua a calitatii produselor, NobelTek a pornit de la premisa ca „Nobil inseamna sa fii superior celui care erai tu ieri”, misiunea brandului fiind aceea de a oferi pietei din Romania produse de o calitate remarcabila la un pret corect.

NobelTek pune accent pe urmatoarele valori: TEHNOLOGIE – fiind la zi cu ultimele noutati de pe piata electrocasnicelor in vederea cresterii nivelului calitatii produselor; EFICIENTA – dorind sa fie aproape de clienti prin oferirea de produse simplu de folosit, dar care sa le eficientizeze totodata activitatile cotidiene; PASIUNE – cautand neincetat si cu pasiune solutii pentru nevoile clientilor; IMPLICARE – avand o viziune pe termen lung in ceea ce priveste mediul, impicandu-se in programe de educatie si de protectie a mediului inconjurator.

NobelTek ofera clientilor o gama completa de aparate frigorificefrigidere, congelatoare, combine frigorifice, lazi frigorifice si side by side, ce inglobeaza tehnologii inovative, pentru a oferi mai multe avantaje si o experienta mai placuta in bucatarie. Daca sunteti in cautarea unui aparat frigorific cu un spatiu de depozitare flexibil, dotat cu functii inteligente pentru mentinerea prospetimii alimentelor sau tehnologii care sa va scape de depunerile de gheata, avand totodata si o eficienta energetica de invidiat, NobelTek este solutia de care aveati nevoie!

 

Tehnologiile NebelTel ce stau la baza unui proces de refrigerare perfect sunt urmatoarele:

 

Total No Frost – Congelare perfecta, fara depuneri de gheata si deshidratare a alimentelor

Datorita functiei Total No Frost nu veti mai fi nevoit sa dezghetati manual aparatul frigorific, economisind in primul rand – timp pretios. In plus, pungile cu alimente congelate nu vor mai avea depuneri de gheata si nu se vor mai lipi intre ele, fiind mult mai usor sa le organizati, sa le cautati si sa vedeti continutul acestora.

Functia Super Cool – Racire rapida a alimentelor proaspat depozitate

Datorita functiei Super Cool va puteti bucura de o performanta rapida de racire prin simpla atingere a unui buton. Functia de super-racire este utila atunci cand va doriti sa raciti intr-un timp mai scurt alimentele cumparate, pentru a omogeniza temperatura potrivita intr-un timp mai scurt fata de setarea standard. In momentul in care activati aceasta functie, temperatura din frigider va fi setata automat la 2 grC. Dupa dezactivarea functiei, compartimentul va reveni automat la nivelul de temperatura setata initial, fara a afecta calitatea alimentelor depozitate.

Functia Super Freezer – Congelare rapida pentru o conservare optima a vitaminelor

Congelati mancare sau produceti inghetata intr-un timp cat mai scurt! Datorita functiei Super Freezer, se va asigura o congelare rapida si puternica, pentru a nu pierde valorile nutritive ale alimentelor si pentru a proteja alimentele deja congelate. In momentul in care activati aceasta functie, temperatura din congelator va fi setata automat la -24 grC, urmand ca in urma dezactivarii acesteia, congelatorul sa revina la temperatura setata initial.

Sistemul eficient Multi-Airflow – Pastreaza valoarea nutritiva a alimentelor

Sistemul tridimensional de circulare a aerului la 360 grade – Multi-Airflow – asigura circulatia uniforma a aerului rece in intregul compartiment, in timp ce absenta ghetii garanteaza o conservare optima a prospetimii alimentelor, pastrand intacta valoarea nutritiva si calitatea acestora.

Iluminare LED – Atmosfera luminoasa placuta, de calitate superioara

Iluminarea cu LED creeaza o ambianta de inalta clasa in interiorul aparatului frigorific. Emite mai putina caldura si este mult mai eficienta din punct de vedere energetic. In plus, confera si un design mult mai elegant al interiorului.

 

Compresor Inverter – Congelare rapida, eficienta si economie energetica

Compresorul este inima aparatului frigorific. Rezultatul a nenumarate teste indica faptul ca un compresor Inverter duce la o capacitate de congelare cu 20% mai rapida fata de un aparat frigorific cu compresor clasic, ceea ce poate asigura o temperatura uniforma, constanta, cu economisirea substantiala a energiei electrice si pastrarea alimentelor in siguranta.

Clasa de eficienta energetica ridicataConsum redus de energie

Produsele frigorifice Nobeltek imbina gestionarea spatiului cu o performanta ridicata de conservare. Produse ideale pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija unui consum ridicat de energie electrica, deoarece consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita claselor energetice A+ si A++.

Pe langa tehnologiile inglobate in vederea cresterii calitatii, NobelTek ofera clientilor o garantie de 5 ani (3 ani garantie standard + 2 ani garantie extinsa) pentru produsele comercilizate. Aceasta campanie se deruleaza in perioada 01 august 2020 – 31 decembrie 2020, necesitand inscrierea in campanie a produselor achizitionate, intr-o perioada de maxim 15 zile calendaristice de la data achizitiei. Pentru mai multe detalii privind Campania “5 ani garanție NobelTek – For home. For efficiency”, regasiti aici.

Pentru a descoperi gama de produse NobelTek si pentru a profita de cele mai bune oferte, va invitam sa accesati site-ul Demax.ro!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*