Mopurile de spalat cu aburi – o solutie eficienta pentru igienizarea locuintei

Toamna este anotimpul schimbarilor, zilele devenind din ce in ce mai scurte, iar noptile mai lungi si friguroase, asadar, trebuie sa ne pregatim sa petrecem cat mai mult timp in interiorul casei noastre. Pe langa curatenia din curte sau din jurul casei, trebuie sa acordam o atentie deosebita si igienizarii locuintei pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si mai fresh. Mai ales in contextul actual, igienizarea locuintei trebuie sa fie una din prioritatile noastre, iar pe langa activitatile zilnice de mentinere a curateniei in interiorul casei, trebuie sa gasim si metode eficiente pentru o igienizare ireprosabila.

Indiferent de cata atentie am acorda curatarii pardoselii, aceasta este una dintre suprafetele cele mai expuse prafului si implicit, bacteriilor si alergenilor. Una dintre cele mai eficiente metode de curatare in profunzime a pardoselii, o reprezinta curatarea cu aburi.

Mopurile cu aburi sunt aparate electrocasnice de mici dimensiuni, usor de utilizat si manevrat, ce inlocuiesc cu success mopurile clasice, fiind mult mai eficiente atat din punct de vedere al timpului, cat si al rezultatelor obtinute. Mopurile cu aburi ne ajuta sa indepatram agentii patogeni de pe pardoseala, pentru un mediu mai sanatos pentru intreaga familie, fiind apreciate de catre familiile cu copii sau animale de companie.

 

Avantajele mopurilor cu aburi

 

  1. Eliminarea bacteriilor

De departe cel mai mare avantaj al folosirii unui sistem de curatare cu abur o reprezinta faptul ca pe langa eliminarea prafului sau a murdariei, se elimina si bacteriile datorita temperaturii ridicate a aburilor. Producatorii promit faptul ca aceste electrocasnice elimina intre de la 99% pana la 99.99% din bacterii. Tot acest proces se face fara a folosi produse chimice de curatare. Se foloseste o simpla rezistenta care incalzeste apa din rezervorul aparatului pana la temperatura de vaporizare.

  1. Reducerea utilizarii produselor de curatat

Acest proces nu este doar sanatos fata de alternativa folosirii unui mop impreuna cu substante de curatat, dar este si infinit mai silentios fata de un aspirator. Zgomotul redus, similar cu cel produs de un fier de calcat este deci al doilea avantaj important al unui aparat de curatat cu abur.

  1. Timpul de uscare al suprafatelor curatate

Mopurile de curatat cu aburi pot curata eficient diferite tipuri de suprafete, de la gresie, parchet, marmura sau granit, fara a avea efecte negative asupra materialului. O singura trecere este suficienta pentru a curata si igieniza fiecare incapere. Asta insemana ca pe suprafata curatata ramane un strat foarte subtire de apa, care se va evapora rapid, spre deosebire de spalarea cu un mop clasic. Dupa utilizarea unui mop clasic, perioada de uscare este mult mai mare din cauza cantitatii de apa ramasa pe suprafete dupa fiecare trecere.

Demax.ro vine in preintampinarea nevoilor dumneavoastra cu un model de mop electric cu abur de la brand-ul Daewoo, si anume mopul cu abur DMO160.

Mopul cu abur DMO160 de la Daewoo are un design placut, este usor de manevrat si depozitat. Are o putere nominala de 1600 W, ceea ce ii ofera un nivel inalt de eficienta in utilizare, iar aburul cu o temperatura de pana la 150°C va distruge 99% din bacterii, acarieni, virusi si alti alergeni. Mai mult, pentru un plus de prospetime, poti utiliza si produse de curatat pentru diferite tipuri de pardoseala, mopul fiind prevazut cu sistem spray detergent. Pentru a fi utilizat chiar si in cele mai greu accesibile locuri, mopul vine la pachet cu numeroase accesorii – perie mica metalica, perie mare din nailon, accesoriu perie normala, duza in unghi, instrument de razuire, adaptor pentru jet de abur, glider pentru covor, astfel incat sa poti profita de beneficiile curatarii cu abur, in fiecare coltisor al locuintei.

Fii atent la igienizarea locuintei si ai grija la sanatatea ta si a familiei tale. Acorda o atentie deosebita igienizarii pardoselii si a locuintei si evita astfel racelile cauzate de microbi si alergeni. Intra pe demax.ro si convinge-te de avantajele igienizarii cu abur!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*