Aparate frigorifice Toshiba – Tehnologii de refrigerare

Brandul japonez Toshiba si-a extins gama de produse de pe piata electronicelor si electrocasnicelor din Romania, oferind o gama de aparate frigorifice premium, ale caror caracteristici pot raspunde chiar si celor mai inalte cerinte ale consumatorilor.

De peste 140 ani brandul Toshiba este alaturi de consumatori pentru a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Cercetarea continua si atentia sporita pentru fiecare detaliu, fac din aparatele frigorifice Toshiba –  frigidere, combine frigorifice si side by side-uri, piese de design si referinte tehnologice in utilizarea zilnica.

Frigiderele Toshiba (GR-RT820PMJ-BS, GR-RT820PGJ-XK si GR-RT820PGJ-PGB), au un volum generos de 608 litri, clasa energetica A++, sistem de racire NoFrost si clasa climatica T (tropical) – ceea ce inseamna cu sunt proiectate sa functioneze economic, fara sa se suprasolicite, in interval de temperatura de +16°C in regim de iarna si pana la +43°C in regim de vara. In plus, frigiderele Toshiba, disponibile in diferite culori, au panou de comanda elegant, de tip touchscreen, sunt dotate cu motor Inverter pentru o eficienta energetica maxima si cu dispenser de gheata Ice Twist – pentru a va bucura in permanenta de cuburi de gheata.

Cateva dintre tehnologiile si functiile frigiderelor Toshiba sunt: Anti-Bacteria Crisper (Ag+), DUO Hybrid deodorizer system, Ultra Fresh Cooling.

 • Anti-Bacteria Crisper (Ag+) – Compartimentul prevazut cu tehnologia Ag+ restrictioneaza cresterea bacteriilor ce cauzeaza alterarea alimentelor, mentinand alimentele proaspete pentru o perioada mult mai indelungata.
 • DUO Hybrid deodorizer system – Aceasta tehnologie presupune existenta 2 catalizatori: tip SN + tip Ag si A. Fiecare catalizator descomopune un tip diferit de miros, in timp ce ionul Ag limiteaza cresterea bacteriilor, creandu-se un sistem perfect de oxigenare si dezodorizare in interiorul frigiderului.
 • Ultra Fresh Cooling – Optiunea de racire ultra-rapida face ca alimentele sa isi pastreze aroma autentica si previne crearea bacteriilor din cauza mirosurilor, mentinand compartimentul igienic si curat pentru siguranta sporita. Mancarea pastrata la temperatura mai scazuta (-3°C) poate fi pastrata si pana la o saptamana fara a fi nevoie de congelare.

Combinele frigorifice Toshiba (GR-RB308WE-DMJ, GR-RB360WE-DMJ si GR-RB440WE-DMJ) au un volum 295/ 316/ 416 litri, clasa energetica A++ si sistem de racire NoFrost pentru a scapa de depunerile de gheata din interiorul aparatului frigorific.

Printre tehnologiile combinelor frigorifice Toshiba regasim: AlloyCooling, Humidity Control, Unique cooling zone.

 • AlloyCooling: Tehnologia AlloyCooling din spatele frigiderului disipeaza caldura mult mai rapid, racind uniform compartimentul frigorific intr-un ritm prompt si eficient.
 • Humidity Control: Compartimentul dublu de fructe si legume ofera mai multe optiuni de control al umiditatii in functie de necesitati si o separare a alimentelor pentru o prospetime indelungata.
 • Unique cooling zone: Zona de racire unica (-3°C – +2°C) pune la dispozitie niveluri diferite de conservare in functie de tipul de carne, tipul de aliment (fructe de mare sau carne) si le mentine proaspete, gata de preparare.

In ceea ce priveste side by side-urile, Toshiba vine pe piata electrocasnicelor cu aparate performante, cu un design contemporan si numeroase tehnologii de refrigerare care sa ofere performante de invidiat. Side by side-urile de la Toshiba (GR-RS508WE-PMJ, GR-RF532WE-PMJ si GR-RF646WE-PMS)  sunt potrivite pentru familiile cu mai multi membri, avand capacitatea de a depozita un volum mare de alimente, atat in compartimentul frigider, cat si in congelator, avand o capacitate de 490/ 500/ 637 litri. La capitolul eficienta energetica, performantele sunt de asemenea ridicate, toate modelele mentionate mai sus avand clasa energetica A++. Side by side-urile sunt de asemenea dotate cu compresor Inverter si doua ventilatoare. Acestea sunt concepute in asa fel incat sa raspunda precis cerintelor de racire: consum mai mic de energie, zgomot redus la minim si performanta pe termen lung.

Performantele tehnologice ale side by side-urilor Toshiba sunt date de asemenea de tehnologiile pe care acestea le inglobeaza: Tehnologia Plasma+ Pure, 1+3 Mode, Controlul temperaturii si umiditatii, Dual Cooling.

 • Tehnologia Plasma+ Pure: Aceasta tehnologie produce ioni si electroni care pot ucide bacteriile, neutralizeaza mirosurile si purifica aerul rece pentru a mentine alimentele proaspete cat mai mult timp.
 • 1+3 Mode: Ati ramas vreodata fara spatiu in frigider pentru bauturi atunci cand ati gazduit o petrecere? V-ar ajuta sa transformati congelatorul in racitor? Puteti utiliza modulul 1+3 de la Toshiba si sa transformati compartimentele aparatului frigorific in functie de necesitati, astfel: modul zilnic(partea de sus – refrigerare, partea de jos – congelare), modul racitor (partea de sus si partea de jos – refrigerare) potrivit pentru petreceri si mese in familie, modul fara congelare (partea de sus inactiva, partea de jos – refrigerare) pentru momentele in care nu aveti nevoie de alimente congelate si modul fara refrigerare (partea de sus inactiva, partea de jos – congelare) pentru momentele in care nu aveti nevoie de alimente reci, doar congelate.
 • Controlul temperaturii si umiditatii: Compresorul si ventilatorul sunt concepute pentru a raspunde precis cerintelor de racire si temperatura. In plus, senzori speciali detecteaza diferentele de temperatura ale alimentelor si le regleaza, prevenind fluctuatii nedorite. Pentru controlul temperaturii, aparatul are un compartiment de 40 de litri cu temperatura ajustabila: -2°C pentru carne, 0°C pentru fructe de mare, +3°C pentru fructe si legume. Umiditatea poate fi ajustata pe trei nivele diferite: HIGH – potrivita pentru depozitarea alimentelor ce se deshidrateaza rapid, MED – potrivita pentru depozitarea fructelor si LOW – potrivita pentru depozitarea nucilor si oualor, care au cerinte de umiditate scazuta.
 • Dual Cooling: Doua sisteme independente de racire pentru a a controla independent si precis temperatura si pentru un consum redus de energie.

In plus, toate aparatele frigorifice Toshiba beneficiaza de 5 ani garantie (3 ani garantie standard + 2 ani garantie extinsa), astfel incat consumatorii sa poata beneficia de tehnologia Toshiba pentru o perioada cat mai indelungata.

Pentru a descoperi si alte caracteristici ale aparatelor frigorifice Toshiba si pentru a avea parte de ”Tehnologia japoneza la tine acasa”, intra pe Demax.ro si profita de promotiile noastre!

Acest articol are 2 comentarii
 1. Pingback: 5 lucruri pe care ar trebui să le știi despre frigiderele Side-by-side - Demax

 2. Pingback: Cum poți preveni dezvoltarea mirosurilor urâte în frigider - Blog DEMAX.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*