frigider-side-by-side

5 lucruri pe care ar trebui să le știi despre frigiderele Side-by-side

Side-by-side

Importanța aparatelor frigorifice este imposibil de contestat, iar de aceea cu toții ne vedem nevoiți la un moment dat să achiziționăm un astfel de aparat. Cei mai mulți dintre noi optează, de regulă, pentru achiziționarea unui frigider clasic, dat fiind faptul că este un aparat foarte practic, cu preț accesibil și totodată durabil. 

Frigiderele pot fi însă, la rândul lor, de mai multe tipuri. Iar diversitatea mare de opțiuni ne poate încurca atunci când nu suntem deciși asupra frigiderului pe care dorim să îl cumpărăm. Frigiderele Side-by-side reprezintă o astfel de opțiune și merită luată în calcul, fără dar sau poate. 

Despre frigiderele Side-by-side vom vorbi și noi în acest articol. Mai exact, îți vom prezenta 5 lucruri pe care ar trebui să le știi despre acest tip de frigidere. Iată care sunt acestea:

Îți oferă foarte mult spațiu de depozitare

Unul dintre principalele motive pentru care o mulțime de persoane aleg să își cumpere un frigider Side-by-side este spațiul generos pe care acesta îl pune la dispoziție. Astfel, vei putea depozita mai multe alimente la frigider, beneficiind de o organizare excelentă datorată mai ales numeroaselor compartimente pe care acest tip de frigidere le au.

Atât în zona frigiderului cât și în cea dedicată congelatorului vei avea compartimente cu ajutorul cărora îți va fi mult mai ușor să îți organizezi alimentele.

Sunt mult mai elegante

Cumpărăm electrocasnicele ținând cont și de aspectul lor, nu doar de funcționalități, iar asta deoarece cu toții ne dorim o bucătărie de vis. Ei bine, nu o putem obține dacă vom ignora aspectul frigiderului. Iar dacă multe frigidere clasice nu impresionează neapărat la acest capitol, nu același lucru poate fi spus și despre frigiderele Side-by-side.

Cunoscute și ca frigidere duble, frigiderele Side-by-side te vor încânta cu aspectul lor modern, elegant și atrăgător. Astfel, îți va fi mult mai ușor să îl integrezi în decorul bucătăriei tale, oferindu-i astfel un aer mult mai modern, bucurându-te totodată de performanțele remarcabile ale unui frigider de top.

Tehnologii inovative

La fel cum nu vei cumpăra un frigider doar pentru că e performant, la fel nu vei alege un astfel de aparat doar pentru că arată bine. Trebuie să existe un echilibru între aceste două aspecte, iar acesta există de regulă în cazul celor mai multe frigidere de tip Side-by-side. Dat fiind caracterul lor modern, este de la sine înțeles faptul că și tehnologiile din dotare sunt pe măsură.

De exemplu, frigiderele Side-by-side dispun de două sisteme de răcire separate, iar astfel se evită transferul mirosurilor dintr-o parte în cealaltă. 

Totodată, important de subliniat este și faptul că frigiderele Side-by-side dispun de un sistem de răcire de tip No Frost, ce presupune răcirea folosind un flux de aer rece, iar astfel gheața nu se formează în interiorul frigiderului. Sistemul antibacterian ajută, la rândul său, la evitarea apariției mirosurilor neplăcute.

Produc un nivel redus de zgomot

Frigiderele sunt cunoscute ca niște aparate gălăgioase, însă frigiderele de tip side-by-side se remarcă cu un nivel mult mai redus al zgomotului decât în cazul frigiderelor obișnuite. Astfel, dacă îți dorești liniște în bucătăria ta, atunci ar trebui să ai în vedere achiziționarea unui frigider de tip side-by-side din oferta Demax!

Au numeroase funcții inovative

Cum ar fi să poți răci băuturile în doar 15 minute? Sau ai la dispoziție un raft în care temperatura să fie de 0 grade? Siguri îți dorești să poți congela rapid anumite alimente, nu? Ei bine, te poți bucura de toate aceste facilități, plus multe altele, cumpărând un frigider de tip side-by-side.

Vei beneficia și de numeroase alte funcții utile pe care aceste aparate frigorifice fiabile ți le vor pune la dispoziție, convingându-te astfel că ai făcut alegerea ideală!

Side-by-side
Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*