Masinile de spalat rufe Toshiba – tehnologii inovative pentru rezultate impecabile

Grupul japonez Toshiba ofera o gama larga de produse si servicii la nivel global in patru domenii de activitate: energie, infrastructura sociala, dispozitive electronice si solutii digitale. Desi in Romania, brandul Toshiba era cunoscut in special pentru produsele electronice din domeniul IT, TV sau audio, produsele Toshiba fac parte dintr-o gama mult mai diversificata.

Toshiba a conceput o noua linie de masini de spalat si uscatoare de rufe (seriile T01, T02, T05, T07), capabile sa satisfaca toate nevoile de spalare: curatare, economisire de timp si energie. Noutatile nu se termina aici – noua gama de masini de spalat rufe inglobeaza tehnologii inovative ce optimizeaza fiecare ciclu de spalare din punct de vedere calitativ. Mai mult decat atat, designul este unul modern (forma ergonomica, tambur iluminat LED, hublou de dimensiuni mari, touch-control etc), fiind studiat in detaliu, iar functionalitatea este imbunatatita (mai multe detalii despre noile tehnologii gasiti aici).

Una dintre caracteristicile-cheie ale masinilor de spalat Toshiba consta in motorul Real INVERTER, ce aduce un plus de fiabilitate si eficienta energetica. Caracterizat prin durabilitate, eficienta si silentiozitate, motorul inverter rezistent si eficient, produce cu 11.4% mai putin zgomot fata de un motor conventional. Motorul inverter nu prezinta pericolul defectiunilor, deoarece transmisia mecanica din interior se face printr-un camp electromagnetic, eliminand astfel uzura mecanica si garantand fiabilitatea.

Designul modern al masinilor de spalat Toshiba este completat de tamburul iluminat cu LED-uri, ce denota eleganta. Pe langa consumul redus de energie, lumina din interior ofera aparatului un aer contemporan, ce nu poate fi trecut cu vederea.

O alta caracteristica inovativa consta in garnitura anti-bacteriana. Este greu de crezut ca un aparat folosit pentru curatarea rufelor trebuie protejat la randul lui de bacterii care pot ameninta sanatatea utilizatorului. Garnitura este de obicei locul unde observam depuneri, murdarie sau chiar mucegai, insa invelisul protector al garniturii masinii de spalat Toshiba contine aditivi speciali ce elimina riscul aparitiei bacteriilor, asigurandu-se o igiena corecta si sanatoasa.

Privitor la tehnologiile inglobate de noile masini de spalat rufe Toshiba, acestea au fost concepute pentru a oferi rezultate optime, economisind totodata timp si energie. Cum se poate economisi timp? Foarte simplu. Toshiba vine in preintampinarea nevoilor consumatorilor cu masini de spalat rufe cu un program super rapid de 10 minute – cel mai rapid program de spalare din industrie, pentru cantitati mici de rufe, ce necesita doar o reimprospatare – economie de timp, energie si bani.

Cu ajutorul rotorului din sertar, tehnologia CycloneMix imbunatateste dizolvarea detergentului, crescand astfel performantele de spalare. Rata de dizolvare a detergentului creste astfel cu aproximativ 20% comparativ cu modelele fara CycloneMix. Mai mult decat atat, pe baza senzorului integrat, tehnologia SenseDose poate cantari si calcula cantitatea corecta de detergent in functie de incarcatura, cu o acuratete de pana la +/-1ml. Detergentul se distribuie apoi automat, ceea ce duce la eliminarea reziduurilor si pierderilor din ciclurile de spalare.

Noua tehnologie de spalare THE GREATWAVES este inspirata de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrarii „The Great Wave off Kanagowa”. Tehnologia THE GREATWAVES este dezvoltata pe doi piloni: Flash Wave si Cold Wash, care protejeaza hainele in timpul spalarii si garanteaza economie considerabila de energie, detergent si timp. Comparand cu un ciclu de spalare la o temperatura obisnuita de 40 grade Celsius, datorita tehnologiei THE GREATWAVES, se pot obtine aceleasi rezultate, economisind energie intr-un procent de pana la 70%.

O alta caracteristica inovativa a masinilor de spalat cu unscator Toshiba consta in faptul ca au aceeasi capacitate de incarcare pentru ciclul de spalare si de uscare, caracteristica cunoscuta sub denumirea de SameLoads. De exemplu, masina de spalat cu uscator din seria T07, are o capacitate de spalare si de uscare de 8 kg. In comparatie cu masina de spalat cu uscator clasica, tehnologia SameLoads extinde volumul tamburului interior cu pana la 25% facand tamburul mai adanc, ceea ce ajuta la imbunatatirea si eficientizarea capacitatii de uscare. In plus, motorul Real Inverter este mai subtire decat motorul normal, ceea ce ajuta la economisirea de spatiu pentru o capacitate mai mare de uscare.

Intra pe Demax.ro si descopera toate caracteristicile masinilor de spalat rufe Toshiba, acum cu 5 ani garantie!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*