Hotele Faber – eleganta si inovativitate in bucatarie

Faber este un producator italian de hote de bucatarie, cu o experienta de peste 60 de ani in acest domeniu. Povestea Faber a inceput intr-un mic atelier din Italia in 1955, iar de atunci calitatea si inovarea au fost principalele preocupari pentru a aduce „o gura de aer proaspat” in bucatariile noastre, aducand compania in top-ul producatorilor de hote de pe plan mondial.

De la prima hota fabricata din plexiglass in 1958, s-a ajuns astazi la hote cu un design deosebit si tehnologii inovative. Designul exclusivist, gustul rafinat, eleganta naturala si armonia reala nu se obtin usor. Acestea necesita cercetari constante atat in ceea ce priveste stilul cat si functionalitatea. Hotele Faber satisfac nevoi reale, nu imaginare si nu sunt doar practice ci si elegante, pentru ca hota din bucatarie sa nu fie doar un simplu obiect electrocasnic, ci sa se imbine cu stilul fiecarei bucatarii si sa se contopeasca armonios, insa fara a incerca sa se ascunda. Cu toate acestea, pe langa design, hotele Faber inglobeaza tehnologii inovative, ce contribuie in mod cert la confortul nostru, imbunatatind aerul din bucatarie.

Printre tehnologiile de top ale hotelor Faber se numara urmatoarele:

Sistemul STEAM OFF – SOS

Acest sistem este o modalitate inteligenta de a elimina complet condensul in momentul absorbiei aburilor din bucatarie. Sistemul SOS injecteaza aerul controlat cu precizie si cu geometrie variabila elicoidala in hota. Aceste jeturi de aer creeaza un vortex ce accelereaza aerul in sus, crescand debitul si capacitatea hotei de a capta fumul si aburul. Rezultatul? Hota nu doar aspira, ci emite si jeturi de aer ce creeaza o miscare verticala accelerata, ajutand la conducerea si captarea aburului. Acest lucru pune capat condensului si depunerilor din jurul hotei!

 

Tehnologia Nautilus

Tehnologia Nautilus, patentata de Faber, este despre reducerea consumului si intensificarea eficientei, gratie difuzorului Nautilus. Acest difuzor de dimensiuni reduse, in forma elicoidala, contribuie la o dinamica avansata a fluidelor, asigurand un flux de aer neostructionat. Difuzorul Nautilus exclusiv si inovator de la Faber se afla cu mult inaintea competitiei si merita o clasificare ”A” pe eticheta energetica, in loc de clasificarea ”C” obisnuita. Cu toate acestea, in ciuda performantelor deosebite, Nautilus este modest atunci cand vine vorba de consumul de energie, datorita designului optimizat si a dinamicii avansate a fluidelor. Un model deosebit ce inglobeaza aceasta tehnologie este modelul de hota Talika, pe care o puteti achizitiona de pe Demax.ro.

 

Tehnologia Sil-k Act

Faber este primul producator care aplica tehnologia activa de reducere a zgomotului la hotele de bucatarie. In tehnologia Sil-K, un microfon inregistreaza zgomotul produs de hota, iar un controler electronic genereaza exact forma de unda opusa. Atunci cand aceasta este reprodusa printr-un difuzor, se va anula zgomotul initial. Tehnologia Sil-K ACT face ca zgomotul produs de hota sa devina o amintire, reducand zgomotul cu valoarea impresionanta de 13 dB(A). O reducere de 13dB (A) a nivelului de zgomot combinata cu o comutare catre frecventele joase fac zgomotul produs de hota sa fie mult mai putin sesizabil. Acesta este un avantaj dublu oferit de tehnologia Sil-K ACT, acum complet integrat si disponibil pentru toate hotele Faber cu montare pe perete.

Sistemul High Filtering (HFH)

In sistemul HFH Faber, aerul trece printr-un filtru cilindric cu o zona de filtrare mult mai mare decat filtrele conventionale. O zona de filtrare mai mare inseamna si o filtrare mult mai eficienta. In plus, Faber utilizeaza doua straturi de material filtrant cu diferite dimensiuni ale porilor si concentratii de carbon activ. Primul strat indeparteaza particulele mai mari, lasand cel de-al doilea filtru sa se ocupe de particulele mai fine, pentru un efect si o eficienta maxima.

Datorita formei cilidrice a filtrului, indepartarea materialului de filtrare este usoara. Materialul poate fi spalat in masina de spalat vase. Filtrele HFH produc de asemenea, cu 3dB (A) mai putin zgomot fata de filtrele conventionale cu carbon activ. Si cand vine vorba de versatilitate, puteti gasi un kit HFH elegant, stilat si usor de instalat pentru majoritatea hotelor Faber.


Atentia pentru detalii si accentul pus pe calitatea produselor este demonstrat si prin garantia oferita produselor. Astfel, Faber a lansat Campania promotionala “5 ani garantie Faber“, ce se desfasoara la nivel national, in perioada 01 iulie – 31 decembrie 2020, in magazinele partenere participante (cele care comercializeaza hote marca Faber). Activarea gratuita a garantiei de 5 ani (2 ani garantie standard + 3 ani garantie extinsa) se poate face in termen de maxim 15 de zile calendaristice de la data achizitiei produsului care urmeaza sa fie inscris la campanie (mai multe detalii, gasiti aici).

Se spune ca bucataria este „inima casei”… este locul in care stam la masa cu cei dragi, locul in care radem, glumim si savuram preparate deliciose, ce peste ani, ne aduc aminte de gustul „de acasa”. Asa ca, pentru ca bucataria sa devina un spatiu placut, este important sa punem accent pe calitatea electrocasnicelor ce ne fac munca mai usoara, dar si pe design-ul acestora. In ceea ce priveste hota din bucataria dumneavoastra, Faber este raspunsul! Faber vine in intampinarea nevoilor dumneavostra cu hote ce se pliaza stilului oricarei bucatarii. Demax.ro va pune la dispozitie o gama variata de modele de hote Faber! Intrati pe site si descoperiti inovativitatea Faber!

Acest articol are 1 comentariu
  1. Pingback: Cum se curăță corect hota din bucătărie - Blog DEMAX.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*