Masinile de spalat WHIRLPOOL – Concepute pentru a asigura confortul si atractivitatea

Desi este o activitate uzuala si foarte simpla, spalatul rufelor cu ajutorul masinilor de spalat automate, ne poate da deseori batai de cap. Uneori, poate ca nu am setat programul cel mai potrivit pentru rufele noastre sau poate ca nu am reusit sa scoatem la timp rufele din masina de spalat pentru a ne bucura de o  prospetime indelungata. Mai mult, deseori ne confruntam cu problema decolorarii rufelor, indiferent temperatura sau de tipul de detergent pe care il folosim. De asemenea, setarea unui program sau a unei temperaturi nepotrivite pot „spala” culorile sau pot chiar deteriora tesaturile hainelor noastre. De acum, pierderea vivacitatii culorilor hainelor noastre preferate, nu va mai fi o problema de actualitate, datorita noilor tehnologii inglobate masinilor de spalat Whirlpool.

Tehnologia Al 6-lea Simt – O experienta de spalare imbunatatita

Whirlpool a fost printre primii producatori de masini de spalat ce au introdus tehnologia „al 6-lea Simt”. Masinile de spalat Whirlpool ce integreaza aceasta tehnologia au capacitatea de a avea mai multa grija de hainele colorate si nu numai. Datorita tehnologiei al 6-lea Simt, masina de spalat detecteaza automat cantitatea de rufe si, in functie de tipul tesaturii, alege cel mai bun ciclu de spalare. Aceasta tehnologie intuitiva garanteaza intotdeauna performanta optima, precum durata, energia si optimizarea apei.

Tehnologia FreshCare+ – O noua dimensiune a prospetimii

Si pentru ca iubeste calitatea si inovatia, Whirlpool a lansat o noua gama de masini de spalat. Aceasta gama inglobeaza tehnologia FreshCare+, fiind considerata „O noua dimensiune a prospetimii”. Noul sistem FreshCare + pastreaza prospetimea rufelor la incheierea ciclului de spalare. Cu alte cuvinte, chiar daca nu suntem in apropierea masinii de spalat cand aceasta a finalizat ciclul de spalare, nu am avut timp sa scoatem rufele din masina sau pur si simplu suntem afara, datorita tehnologiei FreshCare+ rufele noastre vor fi la fel proaspete, aceasta inhiband proliferarea principalelor surse de miros chiar si atunci cand rufele sunt lasate in interiorul tamburului timp de mai multe ore.

Ciclul FreshCare + maseaza usor rufele cu cateva oscilatii bidirectionale lente, alternate cu jeturi de abur provenind de jos la intervale regulate. Acest lucru face posibila circulatia aerului in interiorul masinii pentru a preveni mirosurile neplacute si pentru a mentine umiditatea corecta pe rufe. Astfel, indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de “proaspat spalate” pana la 6 ore.

Tehnologia SoftMove – Ingrijire adaptata oricarei tesaturi

Gratie noului Sistem SoftMove, tamburul executa un set exclusiv de miscari specifice, in masura de a se adapta fiecarui tip de tesatura. Diferitele miscari ale tamburului corespunzatoare fiecarei faze de spalare, de la alimentarea initiala cu apa pana la stoarcerea finala, asigura rezultate impecabile si ingrijire perfecta rufelor, culorilor si formelor. Puteti alege intre 14 programe diferite, toate perfect concepute pentru a satisface toate nevoile de spalare, zilnice sau ocazionale: de la cele mai rezistente articole de imbacaminte, cum ar fi blugi si bumbac la cele mai delicate, cum ar fi lana si matase. Gratie actiunii Motorului performant, sistemul SoftMove seteaza pana la 6 miscari adaptate ale tamburului si durata pentru fiecare faza de spalare, asigurand ingrijirea rufelor si cele mai bune performante de spalare.

Tehnologia 6thSenseInverter – Motor avansat pentru o performanta de lunga durata

Datorita tehnologiei 6thSenseInverter, veti putea porni masina de spalat rufe chiar si seara, fara a crea discomfort fonic. Masinile Whirlpool dotate cu motorul 6thSenseInverter sunt extrem de siletioase si performante.  Pe langa faptul ca sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, aceastea ofera o economie de pana la 30% comparativ cu performantele clasei A+++.

Tehnologia Clean+ – Uita de pete

Cu Sistemul Clean+ poti adapta puterea de curatare in functie de necesitate. Optiunea Clean+ iti permite sa personalizezi ciclul de spalare in functie de gradul de murdarie al hainelor. Astfel, poti alege dintre cele 3 optiuni special create in acest sens – Intensiv, Zilnic, Rapid, pentru a putea curata perfect toate tipurile de murdarie.

Tehnologia Colours 15 grade – Culori stralucitoare pentru mai mult timp

 De acum, datorita tehnologiei Colours 15 grade, te poti bucura de o curatare perfecta a hainelor tale, setand o temperatura de doar 15 grade C. Aceasta optiune  garanteaza acceasi performanta ca la programul de spalare de 40 grade C. Datorita sistemului SoftMove si miscarilor personalizate ale tamburului, rufele se misca usor in interiorul tamburului pentru o mai buna absorbire a detergentului. Rezultatul consta intr-o spalare mai eficienta chiar si la cea mai redusa temperatura.

 

Bucura-te de experienta Whirlpool si alege inovatia!

Intra pe Demax si descopera cele mai bune oferte pentru masinile de spalat Whirlpool – Click aici!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*