Combinele frigorifice Liebherr – Pastreaza alimentele proaspete pentru cat mai mult timp

Liebherr are o experienta de 60 de ani in fabricarea de produse frigorifice inovatoare si de calitate, caracterizate printr-un design elegant si mereu de actualitate. Motto-ul companiei este „Calitate, Design, Inovatie” , fiecare produs Liebherr fiind creat in baza acestor principii.

Pe langa design-ul deosebit si varietatea de culori disponibile, combinele frigorice Liebherr inglobeaza functii inovative, ce depasesc standardele de pe piata de profil.

Va prezentam astfel 3 tehnologii ce contribuie substantial la pastrarea optima a alimentelor pentru o perioada cat mai indelungata, ce va vor ajuta sa faceti diferenta dintre o combina frigorifica obisnuita si un Liebherr.

 

  1. Tehnologia DuoCooling

Dupa cum reiese chiar din denumire, aceasta tehnologie consta in doua functii, mai exact in doua circuite de racire complet separate. Tehnologia DuoCooling confera un control precis si independent de temperatura in compartimentul frigider si compartimentul de congelare. Cum influenteaza acest lucru depozitarea alimentelor? Foarte simplu! In primul rand, datorita faptului ca fiecare are propriul circuit de aer, se va evita transferul de miros de la congelator la frigider la congelator si viceversa. Mai mult, datorita circuitelor separate alimentele din frigider nu vor mai fi supuse riscului de deshidratare, deoarece aerul rece din congelator nu va mai patrunde in frigider si prin urmare nu va mai absorbi umiditatea alimentelor. In plus, atunci cand va doriti sa dezghetati un singur compartimet, nu veti mai fi nevoiti sa deconectati intregul aparat frigorific, ci doar compartimentul congelator, respectiv frigider.

 

  1. Tehnologia BioCool

Durata de viata a alimentelor din frigider nu este determinata doar de prospetimea lor, ci si de temperatura si umiditatea din spatiul de depozitare. De exemplu, in sertarele din frigiderele traditionale temperatura variaza intre 8 si 10 grade C, iar umiditatea este dependenta de temperatura din frigider. Cu cat alimentele contin mai multa apa, cu atat mai multa umiditate este necesara pentru a-si pastra prospetimea. Astfel, datorita tehnologiei Bofresh, temperatura din sertarul pentru fructe si legume este mentinuta la 3 grade C. La aceasta temperatura, vitaminele si prospetimea alimentelor sunt mai bine conservate, iar dezvoltarea germenilor este incetinita. Multumita tehnologiei BioCool puteti pastra fructele si legumele pana la de doua ori mai mult in comparatie cu un sertar traditional.

In sertarul BioCool, iconitele cu picaturi de apa plasate deasupra unui cursor simbolizeaza nivelul de umiditate din sertar. Il puteti regla astfel incat nivelul de umiditate sa fie adecvat pentru produsele stocate in interiorul sertarului.

  1. Tehnologia BioFresh

Pentru bucataria moderna, prospetimea, bogatia in vitamine si pastrarea alimentelor pentru un timp indelungat constituie cele mai bune retete. Cu cat sunt mai proaspete alimentele, cu atat sunt mai valoroase pentru alimentatia sanatoasa.

Cu tehnologia BioFresh, alimentele se pastreaza proaspete pentru o perioada mai indelungata, prelungindu-si perioada de viata cu pana la 100 de zile. Cand sunt depozitate la o temperatura de aproximativ 0 grade C si la o umiditate corecta, majoritatea alimentelor isi pastreaza nutrientii, cum sunt vitaminele si mineralele, pentru o perioada mai indelugata.

Combinele frigorifice ce inglobeaza tehnologia BioFresh, au doua compartimente speciale ce permit pastrarea diverselor tipuri de alimente in conditii optime – DrySafe sau HydroSafe.

Sertarul DrySafe, cu umiditate scazuta, este ideal pentru pastrarea carnii, a pestelui si a produselor lactate. Fructele si legumele se pastreaza in sertarul HydroSafe, la umiditate ridicata.

Multe studii independente confirma ca la depozitarea mai multor tipuri de alimente in compartimentul special BioFresh, continutul de vitamine al acestora creste. La fel, procesul de deshidratare la fructe si legume se reduce substantial.

Investeste in calitatea aparatului frigorific din bucataria ta. Depoziteaza alimentele intr-un mod optim si creste durata de „viata” a alimentelor din frigiderul tau. Intra pe Demax.ro si descopera gama variata de combine frigorifice Liebherr! Alege calitatea si inovatia Liebherr!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*