Demax incepe colaborarea cu brandul italian de hote Faber

Demax a pus intotdeauna accent pe calitate, comercializand o gama variata de produse electrocasnice de la producatori de top de pe piata de profil. Si pentru ca ne dorim sa raspundem chiar si celor mai sofisticate cerinte ale clientilor nostri, incepand cu luna septembrie am demarat o frumoasa colaborare cu brand-ul italian Faber, unul dintre producatorii de top din lume, in domeniul hotelor de bucatarie.

Fondata in anul 1955, Faber s-a axat in permanenta pe imbunatatirea si cresterea performantelor produselor sale – de la prima hota fabricata din plexiglass in 1958, a ajuns astazi la hote cu un design exclusivist si elegant, ce inglobeaza cele mai noi tehnologii pentru imbunatatirea calitatii aerului „pentru o lume mai fericita”. De peste 60 de ani, tehnologia Faber imbunatateste calitatea aerului, devenind un adevarat etalon pentru producatorii din acest domeniu.

Povestea Faber – si totodata, povestea hotelor de bucatarie – a inceput cu mult timp in urma intr-un mic atelier. Au trecut cativa ani de atunci. De fapt, in deceniile care au trecut, Faber s-a concentrat pe imbunatatirea designului, functionalitatii si calitatii hotelor. Faber a condus intotdeauna domeniul de automatizare, robotica, tehnologia informatiei, intelegand in profunzime materialele, procesele si aplicatiile, precum si modul in care acestea impacteaza oamenii si planeta. Astazi, toata lumea vorbeste despre tehnologie si cercetare ca modalitati de dezvoltare a solutiilor inovative si avantajelor competitive. Si noi, insa exista o diferenta. Pentru Faber, nu inseamna doar obiective, ci „o misiune, o datorie si un angajament de a imbunatati calitatea vietii in bucatarie”.

Fara indoiala, Faber a fost primul producator de hote de bucatarie din Italia care a obtinut certificat ISO 9001. Astazi, sistemul integrat de management al calitatii, sigurantei si mediului este certificat de SGS conform ISO 9001:2000, OHSAS 18001 si ISO 14001. De asemenea, Faber detine primul Certificat de Excelenta emis de SGS: Certificatul numarul 001.

Grupul Faber detine in prezent unitati de productie in 8 tari, pe 4 continente. Iar datorita angajamentului companiei, a tenacitatiii si dinamismului, Faber continua sa creasca. In 2004, grupul elvetian Franke devine actionarul principal al grupului, iar incepand cu anul 2005, Faber devine in totalitate parte a Grupului Franke.

Alegerea hotei poate avea un impact important asupra modului in care arata bucataria dumneavoastra. Hota ideala ar trebui sa imbunatateasca stilul bucatariei si sa se contopeasca armonios, insa fara a incerca sa se ascunda. Pentru ca hota de bucatarie sa nu mai fie clasata drept un simplu obiect de mobilier din buctarie, Demax isi doreste sa va puteti bucura de calitatea si inovatia brandu-ului de top Faber, punand la dispozitia dumneavoastra o gama variata de hote de bucatarie. Va invitam sa le descoperiti pe site!

 

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*