top combine frigorifice

Top 3 combine frigorifice pe care trebuie să le ai în vedere

Combina frigorifică este de departe unul dintre cele mai de ajutor electrocasnice din bucătărie. Ne păstrează mâncarea și alimentele în cele mai bune și mai sigure condiții, pentru o lungă perioadă de timp, motiv pentru care atunci când achiziționăm un astfel de aparat, calitatea și performanța ar trebui să fie pe primul loc.

Ei bine, nu ar trebui să te streseze prea mult alegerea combinei frigorifice. Nu atât timp cât găsești în oferta noastră o mulțime de modele pe care le poți alege fără prea multe rețineri, având garanția unei alegeri reușită.

Iar pentru a-ți ușura cât mai mult alegerea pe care urmează să o faci, în acest articol am decis să îți prezentăm top 3 combine frigorifice pe care trebuie să le ai și tu neapărat în vedere. Descoperă-le și tu din rândurile imediat următoare:

Combina frigorifica Arctic AK54305M30MT

Dacă vrei o combină frigorifică performantă, dar nu ai prea mulți bani pentru a face această achiziție, ar trebui să ai în vedere combina frigorifică Arctic AK54305M30MT. Are o capacitate de 291 de litri, compartiment garden fresh special dedicat legumelor și fructelor dar și un design plăcut.

Dispune de un sistem de iluminare eficient și economic, tehnologia Eco Led garantând un consum de până la 7 ori mai mic decât sistemele clasice de iluminare. Pune la dispoziția utilizatorilor un termostat ajustabil iar ușile reversibile facilitează instalarea în bucătărie.

În plus, pune la dispoziție un Mix Zone, acolo unde vei putea ajusta rafturile de pe ușă în funcție de necesități, raftul XXL Bottle fiind, de asemenea, de mare ajutor. În final, ar trebui să subliniem faptul că rafturile sunt tip Safety Glass, oferind o rezistență ridicată dar și un nivel de siguranță înalt.

Combina frigorifică incorporabilă BEKO BCNA275E31SN

Dacă decorul din bucătărie reprezintă un detaliu ce te preocupă foarte mult, atunci cel mai probabil cauți o combină frigorifică incorporabilă. În acest caz, propunerea noastră este Beko BCNA275E31SN. De ce să alegi această combină frigorifică?

Ei bine, vorbim despre o combină frigorifică dotată cu tehnologia NeoFrost Dual Cooling ce garantează condiții ideale de conservare. În plus, datorită volumului de 254 de litri, spațiul de depozitare este foarte generos. Răcirea No Frost previne formarea gheții în congelator, în timp ce temperatura uniformă din interior va fi asigurată de un ventilator ce oferă performanțe mai bune de răcire. Există, desigur, compartiment special dedicat legumelor și fructelor, dar și mai multe rafturi ce pot fi organizate în așa fel încât să-ți satisfacă toate nevoile.

Controlul se face cu ajutorul unui afișaj electronic cu touch foarte intuitiv, iar închiderea ușii este perfect etanșă, pentru o mai bună păstrare a alimentelor din interior. Iluminarea se face cu becuri tip LED, economice și performante, iar ușile reversibile facilitează instalarea indiferent de condiții.

Există o funcție de răcire rapidă, ce se va dovedi a fi adesea de mare ajutor, dar și un mod de vacanță, ce garantează un consum minim de energie și alimente proaspete atunci când ești plecat. Congelarea rapidă este, de asemenea, o altă funcție utilă!

La fel de utilă se va dovedi și atenționarea atunci când uiți ușa deschisă, dar sigur vei găsi și alte tehnologii utile.

Combină frigorifică Samsung RB34T672FEL

Dacă ai nevoie de o combină frigorifică cu capacitate mare, atunci trebuie să ai în vedere modelul Samsung RB34T672FEL. Are o capacitate de 340 de litri dar și tehnologia No Frost pentru ca gheața să nu apară printre alimentele din interior.

Având un design compact la exterior și o capacitate generoasă în interior, această combină frigorifică de la Samsung reprezintă o alegere grozavă pentru toate persoanele cu nevoi mari de depozitare a alimentelor. Oferă o răcire uniformă, cu ajutorul sistemului All-Around Cooling și există totodată funcții de răcire/congelare rapidă.

Designul său reprezintă o reală încântare, în timp ce depozitarea și organizarea alimentelor din interior cu siguranța te va bucura. Este silențioasă, ușor de curățat și de folosit, așa că siguranță te vei convinge imediat că ai luat cea mai bună decizie atunci când ai cumpărat această combină frigorifică.

Acestea sunt, așadar, cele 3 combine frigorifice pe care ar trebui să le ai în vedere neapărat. Tu pe care ai comandat-o?

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*