cum alegi o trotineta electrica

Cum alegi o trotinetă electrică

Dacă ne uităm în jurul nostru, este limpede că mijloacele de transport electrice reprezintă viitorul! Se încurajează achiziționarea mașinilor electrice, iar tot mai multe biciclete și trotinete susținute electric au apărut pe străzi. De aceea, în oferta Demax vei găsi numeroase alternative electrice pentru transportul de zi cu zi.

Iar dacă te-ai decis că a sosit timpul să îți cumperi o trotinetă electrică, atunci ai ajuns la locul potrivit. Îți oferim în rândurile următoare mai multe sfaturi și recomandări pentru alegerea unei trotinete electrice care să nu te dezamăgească.

Descoperă care sunt principalele aspecte de urmărit atunci când îți cumperi o trotinetă electrică!

Autonomie – câți km poți parcurge cu trotineta electrică?

Autonomia este principala provocare a vehiculelor electrice, deci inclusiv și a trotinetelor. Chiar dacă inițial aceste alternative de transport ofereau o autonomie destul de redusă, tehnologia s-a dezvoltat destul de mult, așa că acum poți parcurge o distanță destul de mare cu o singură încărcare a acumulatorilor.

Cu toate acestea, un prim aspect pe care ar trebui să îl ai în vedere atunci când îți cumperi o trotinetă electrică este autonomia acesteia. Sfatul nostru este să alegi o autonomie cât mai generoasă, astfel încât să nu fii nevoit să încarci trotineta prea des dar și să te bucuri de plimbările tale fără a sta cu grijă că ai putea rămâne fără baterie.

În oferta magazinului nostru vei găsi trotinete electrice cu autonomie de la 6 până la 35 km. Drept urmare, ar trebui să îți stabilești necesitățile, pentru ca mai apoi să poți face alegerea optimă.

Viteză – cât de rapid se poate deplasa trotineta electrică?

Cei mai mulți care aleg să folosească o trotinetă electrică o fac deoarece reprezintă o alternativă mai rapidă la deplasarea cu autoturismul. Drept urmare, viteza reprezintă un detaliu care contează!

În anumite condiții, o trotinetă electrică poate atinge viteze ce depășesc 25 km/h, dar există și trotinete electrice mai lente. Drept urmare, nu ar trebui să îți scape din vedere acest detaliu atunci când îți cumperi trotineta electrică.

Sistemul de frânare – sunt sigure trotinetele electrice?

Sigur, viteza e importantă atât din punct de vedere practic cât mai ales pentru a te bucura pe deplin de plimbările cu trotineta. Dar să nu uităm de siguranță! Nu este o idee prea bună să îți cumperi o trotinetă rapidă, dar greu de oprit. Drept urmare, interesează-te despre sistemul de frânare.

Alege o trotinetă electrică cu un sistem de frânare modern și mai ales eficient, care să îți garanteze siguranța ori de câte ori te deplasezi cu trotineta. Astfel vei putea evita o mulțime de pericole.

Sistemul de frânare pe disc reprezintă o alegere grozavă în acest sens.

Puterea motorului – trotinetele electrice sunt pentru copii?

Nici gând! Chiar dacă există modele concepute pentru a fi utilizate exclusiv de către copii, la fel de multe sunt și trotinetele electrice pentru adulți. Acestea au motoare mai puternice datorită cărora trotinetele pot suporta o greutate mai mare. De aceea, greutatea maximă suportată ar trebui să reprezintă un alt detaliu de care să nu uiți atunci când îți cumperi trotineta electrică.

De ce este importantă puterea motorului cu care o trotinetă electrică este dotată? Ei bine, cu cât această putere este mai generoasă, cu atât se va descurca mai bine în momentele dificile precum sunt urcările unor dealuri.

Design – contează aspectul trotinetei?

Chiar îți dorești o trotinetă electrică banală? Noi credem că nu. De aceea nu poți ignora aspectul trotinetei electrice. Poți lăsa acest aspect pe ultimul plan, dar să nu uiți de el. Odată ce trotineta electrică satisface cerințele tale tehnice, aspectul poate fi următorul detaliu pe care să-l ai în vedere.

Din acest punct de vedere, alegerea îți aparține în totalitate. Preferințele și gusturile personale te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru tine. Iar dată fiind oferta diversificată de pe site-ul nostru, ar trebui să arunci o privire. Sigur te vor încânta multe modele.

Acestea sunt, așadar, cele mai importante aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți cumperi o trotinetă electrică. Pune în practică recomandările noastre sau, de ce nu, mergi la sigurând achiziționând o trotinetă electrică din oferta magazinului nostru, iar astfel sigur nu vei regreta decizia luată.

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*