scutere electrice

Sfaturi pentru alegerea unui scuter electric

Despre motivele pentru care ți-ai putea dori achiziționarea unui scuter electric nu mai este nevoie să vorbim. Iar asta deoarece am făcut-o în ultimul articol postat pe blogul nostru. Găsești și tu aici motivele pentru achiziționarea unui scuter electric reprezintă o idee grozavă. Iar dacă te-ai convins, cel mai probabil te întrebi cum ar trebui să alegi acest scuter electric despre care vorbim.

În oferta magazinului nostru găsești mai multe scutere electrice pe care le poți comanda fără a sta prea mult timp pe gânduri, știind că alegerea nu poate fi altfel decât una reușită. Dar, dacă vrei să analizezi mai mult și să te asiguri că scuterul electric pe care îl cumperi este ceea ce cauți, ar trebui să ții cont de următoarele lucruri:

Aspect

Cine spune că aspectul nu contează, probabil că nu a văzut cât de cool poate arăta un scuter electric. Așa cum ții cont de culoarea mașinii pe care o cumperi, la fel de mult preț ar trebui să pui și pe designul scuterului electric.

Sigur, rolul său practic este incontestabil și ar trebui să reprezinte o prioritate, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignori aspectul său.

Alege un scuter electric pe care să-l pozezi cu drag, pentru a distribui mai apoi pozele pe rețelele de socializare. Nu vei regreta că ai ținut cont de aspectul scuterului ales.

Totuși, aspectul poate influența și funcționalitatea scuterului. Designul ar trebui să fie practic, pentru a avea toate comenzile la îndemână și, de ce nu, să faciliteze depozitarea scuterului, oferindu-i un caracter pliabil.

Greutate

Greutatea scuterului electric reprezintă un detaliu important atunci când ești nevoit să îți depozitezi scuterul pe timpul sezonului rece sau pentru a-l transporta pe distanțe mai mari. Chiar dacă nu sunt neapărate niște autovehicule ușoare, ar trebui să ai și acest aspect în vedere.

Ne vei mulțumi pentru acest sfat atunci când va trebui să urci scuterul electric într-o remorcă, pentru a-l transporta într-o altă localitate.

Autonomie

Autonomia reprezintă principala provocare a autovehiculelor electrice. Cu toate acestea, în ultimii ani s-au făcut progrese remarcabile. Așa se face că astăzi avem la dispoziție scutere electrice cu autonomie de 60 de km sau chiar mai mult.

Găsești în oferta Demax scutere electrice cu autonomie mare la prețuri accesibile. Drept urmare, ar trebui să arunci o privire și peste oferta noastră.

În acest sens, nu îți putem recomanda decât să alegi un scuter cu autonomie cât mai mare. Trebuie totuși să te gândești la distanțele pe care le vei parcurge cu ajutorul scuterului electric. Astfel, va fi mai ușor să stabilești care este autonomia pe care scuterul electric ar trebui să ți-o ofere.

Ține cont de faptul că autonomia unui scuter electric poate fi foarte ușor influențată de regimul de exploatare al acestuia și de aspecte precum viteza cu care circuli, înclinația terenului sau greutatea persoanei care îl folosește.

Viteză maximă

Cine își dorește un autovehicul lent în secolul vitezei? Probabil că nimeni. De aceea, viteza maximă pe care scuterul electric achiziționat o are reprezintă un alt detaliu de care să ții cont. Majoritatea scuterelor electrice au o viteză maximă de 45-50 km/h, însă cu siguranță există și excepții.

Cu toate acestea, ținând cont de faptul că vei folosi scuterul electric cel mai probabil doar în localitate, nu există motive pentru a-ți dori o viteză mai mare. În caz contrar, ai putea avea probleme cu legea.

Puterea motorului

Un alt criteriu important ce trebuie folosit atunci când îți cumperi un scuter electric este și puterea motorului. În acest sens, îți recomandăm să optezi pentru un scuter ce dispune de un motor cu o putere de cel puțin 250w.

Cu cât scuterul electric ales are un motor mai puternic, cu atât mai ușor va urca dealurile și totodată va suporta o greutate mai mare. De aceea, greutatea maximă suportată de scuterul dorit ar trebui să corespundă cu greutatea ta.

Preț

În final, prețul face diferența! Cu toate acestea, nu putem să nu remarcăm faptul că scuterele electrice au devenit tot mai accesibile în ultimul timp. Stabilește un buget pe care îl poți aloca achiziționării unui scuter electric, iar apoi alegerea va fi mai ușor de făcut. De asemenea, dacă vrei să ai parte de prețuri bune, atunci trebuie să vezi oferta pe care Demax.ro ți-a pregătit-o.

Ține cont de toate aceste criterii, iar astfel sigur nu vei fi dezamăgit de scuterul electric ales.

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*