mașinile-de-spălat

Avantajele mașinilor de spălat cu încărcare frontală

mașinile de spălat

Atunci când îți cumperi o nouă mașină de spălat, printre numeroasele criterii de care vei ține cont înainte de a face o alegere se va regăsi cu siguranță și tipul de încărcare. Ei bine, mașinile de spălat pot fi cu încărcare frontală sau cu încărcare verticală, iar fiecare tip de încărcare prezintă atât avantaje cât și dezavantaje.

Mașinile de spălat cu încărcare frontală sunt mult mai populare decât cele cu încărcare verticală, iar asta se întâmplă cu siguranță din numeroase motive. Acestea se remarcă mai ales cu un număr foarte mare de avantaje, iar despre principalele avantaje ale mașinilor de spălat cu încărcare frontală ne-am propus să vorbim și noi în acest articol.

Iată care sunt așadar avantajele ce ar trebui să te convingă și pe tine să comanzi o mașină de spălat cu încărcare frontală din oferta Demax:

Performanțe superioare în timpul spălării

Unul dintre cele mai mari avantaje ale mașinilor de spălat cu încărcare frontală este reprezentat întocmai de performanțele superioare obținute în timpul spălării. Au o eficiență de spălare mult mai ridicată, iar asta mai ales datorită metodei de spălare folosite. Astfel, rufele vor ieși mult mai curate, ceea ce sigur te va bucura.

Dacă îți dorești rufe spălate excelent, atunci ar trebui să optezi pentru achiziționarea unei mașini de spălat rufe cu încărcare frontală.

masina-de-spalat-rufe-cu-incarcare-frontala

Consum mai mic de apă

Un alt aspect ce ar trebui să te preocupe atunci când îți cumperi o mașină de spălat este consumul pe care aceasta îl are. Atât consumul de energie cât și consumul de apă ar trebui să te intereseze, iar aceste caracteristici pot fi influențate chiar și de modul în care se face încărcarea rufelor. 

Ei bine, în cazul folosirii unei mașini de spălat rufe cu încărcare frontală vei face mai multe economii, iar asta deoarece aceasta va folosi mai puțină apă pentru spălarea rufelor. Iar dacă vei opta pentru achiziționarea unei mașini de spălat inteligentă și performantă, așa cum vei găsi multe modele în oferta noastră, atunci cel mai probabil aceasta va fi dotată cu un senzor ce va cântări greutatea rufelor introduse la spălat, iar astfel va folosi cantitatea optimă de apă, evitându-se astfel risipa.

Mașinile de spălat de la Miele pot reprezenta cel mai bun exemplu în acest sens.

Capacitate mai mare de spălare

Capacitatea de spălare este mult mai mare, de regulă, în cazul mașinilor de spălat rufe cu încărcare frontală. Vei găsi modele cu capacitate de la 5-6 kg, însă capacitatea de spălare poate depăși chiar 8 kg în cazul anumitor modele. Iar dacă îți dorești să speli cantități mari de rufe într-un singur ciclu, atunci mașinile cu încărcare frontală reprezintă alegerea ideală pentru tine.

Zgomotul produs

Știm cu toții faptul că mașinile de spălat se pot dovedi a fi foarte gălăgioase, așa că nivelul de zgomot produs reprezintă un alt criteriu care îi preocupă pe majoritatea celor care își doresc un astfel de aparat. Ei bine, un alt avantaj al mașinilor de spălat cu încărcare frontală este reprezentat întocmai de nivelul de zgomot mult mai redus pe care acestea îl produc. 

În schimb, mașinile de spălat cu încărcare verticală sunt mult mai zgomotoase, ceea ce te-ar putea deranja.

Prețul accesibil

Probabil că te va surprinde să afli că mașinile de spălat rufe cu încărcare frontală au prețuri mai accesibile decât cele cu încărcare verticală. Acesta reprezintă un avantaj solid pe care l-ai putea avea și tu în vedere atunci când îți cumperi o mașină de spălat rufe și nu știi pentru care tip de încărcare a rufelor să optezi.

Acestea sunt așadar câteva dintre cele mai importante avantaje ale mașinilor de spălat rufe cu încărcare frontală. Dacă te-au convins și pe tine să optezi pentru achiziționarea unei astfel de mașini de spălat, atunci ar trebui să descoperi oferta noastră. Cu siguranță vei găsi multe modele pe care îți vei dori să le cumperi.

oferta-masini-de-spalat
Acest articol are 1 comentariu
  1. Pingback: Începe anul 2022 cu o nouă mașină de spălat NobelTek - Blog DEMAX.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*