mop cu abur

Sfaturi și recomandări pentru alegerea unui mop cu abur

Curățenia este mult mai ușor de făcut atunci când ai alături aparate performante și eficiente. Iar în ceea ce privește eficiența în timpul curățeniei, nu există ajutor mai bun decât mopul cu abur.

Sunt multe moduri de a face curat în locuință, însă puține se vor dovedi a fi la fel de eficiente precum curățarea cu abur. Aceasta nu numai că îndepărtează murdăria, ci totodată dezinfectează suprafețele, te scapă de germeni și bacterii, așa că în urma sa va rămâne o curățenie lună.

Dacă ești în căutarea unui mop cu abur bun, află că ai ajuns la locul potrivit. Avem pentru tine atât sfaturi cât și recomandări. Prin urmare, articolul nostru te poate ajuta să găsești mopul cu abur perfect pentru tine.

Ce mopuri cu abur să cumperi?

Înainte de a vorbi despre criteriile pe care trebuie să le folosești pentru alegerea unui mop cu abur, să lămurim mai întâi care sunt modelele pe care trebuie să le ai în vedere. În acest sens, avem 2 recomandări pe care nu ai voie să le ignori. Acestea sunt:

Aparat de curatat cu abur 12 in 1 Morphy Richards 720512

Dacă vrei un aparat de curățat cu abur bun, atunci Morphy Richards 720512 este o alegere pe care trebuie să o ai în vedere numaidecât. Este un aparat 12 în 1, cu o putere de 1500 W și o capacitate de 380 ml care îți asigură suficient abur pentru a lustrui încăpere cu încăpere, suprafață cu suprafață.

Include 9 duze în pachet ce îți permite să folosești aparatul în diferite moduri, accesând chiar și cele mai înguste sau strâmte locuri.

Este portabil, îl poți folosi fără detergent și totodată poate curăța diferite tipuri de suprafețe, de la parchet și gresie la tapițerie sau covoare.

Se încălzește în doar 30 de minute, iar apoi poate fi pus la treabă. În plus, are și un preț foarte bun. Poate fi găsit accesând acest link.

Mop cu abur Daewoo DMO160

O altă opțiune interesantă este și mopul cu abur Daewoo DMO160. Are o putere de 1600 W, rezervorul are capacitatea de 400 ml și poate atinge temperatura maximă de 150 de grade Celsius. Poți folosi mopul cu sau fără detergent, ai la dispoziție numeroase accesorii utile dar și un furtun extensibil pentru a ajunge în locurile greu accesibile.

Găsești mopul Daewoo DMO160 accesând această pagină.

Criterii pentru alegerea unui mop cu abur

Așa cum spuneam și mai sus, mopul cu abur este o alegere excelentă atunci când vine vorba de curățenie și igienizare. Sunt modele care reușesc să ucidă 99,9% dintre germeni și bacterii. Dar cum alegi un mop cu abur bun?

Trebuie doar să folosești următoarele criterii:

  • Motor și capacitate de absorbție: Alege un aparat cu motor puternic și putere de absorbție mare. În acest fel, curățenia va fi mai ușor și mai rapid de făcut.
  • Design: Gândește-te la modul de depozitare al aparatului. Nu vrei ca acesta să strice întregul decor dintr-o încăpere, nu-i așa? Alege un mod portabil, ușor de depozitat și chiar cu design plăcut.
  • Funcții: Vorbim despre niște aparate moderne, așa că ar trebui să putem beneficia de funcții moderne. Reglarea cantității de abur precum și uscarea suprafețelor reprezintă două exemple sugestive. Cu cât mai multe funcții, cu atât mai bine.
  • Accesorii: Pentru a fi eficient în timpul curățeniei, ai nevoie de accesorii. De aceea îți sugerăm să alegi un mop cu abur care dispune de cât mai multe accesorii. Acestea se vor dovedi a fi deseori de mare ajutor.
  • Preț și garanție: Stabilește un buget și îți va fi mai ușor să alegi un produs anume. De asemenea, ar trebui să alegi un mop cu abur ce dispune de o garanție extinsă. Astfel orice defecțiune va putea fi remediată ușor.
  • Marcă: Te întrebi ce marcă de mop cu abur să alegi? Ei bine, sunt multe opțiuni, însă ar trebui să alegi brandul care îți inspiră cea mai multă încredere. În acest fel, sigur nu vei fi dezamăgit de aparatul achiziționat.

Cum se folosește corect mopul cu abur

Indiferent de modelul achiziționat, trebuie ca înainte de toate să consulți cartea tehnică. Acolo vei găsi toate instrucțiunile necesare pentru o utilizare corectă a mopului cu abur.

Înainte de toate, trebuie să umpli rezervorul cu apă și astfel mopul poate fi conectat apoi la o priză obișnuită. Va fi necesar să aștepți câteva zeci de secunde ca mopul să se încălzească suficient pentru a putea începe să scoată abur.

Îți recomandăm ca înainte să dai cu aspiratorul astfel încât să nu existe praf sau altă murdărie pe jos. Răsucește cordonul suportului, verifică rezervorul de apă și apasă butonul de pornire. Așteaptă ca apa să se încălzească iar apoi plimbă mopul peste tot, pentru a curăța fiecare centimetru pătrat.

Nu uita că este important să cureți mopul cu aburi după fiecare folosire. Este suficient să folosești o lavetă și un detergent obișnuit. Nu lăsa însă apa să intre în aparat.

Acestea sunt, așadar, cele mai importante sfaturi și recomandări pe care ți le putem oferi pentru alegerea unui mop cu abur. Ține cont de ele și sigur vei face o alegere bună.

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*