tocat carne

Mașinile de tocat carne, de mare ajutor în sezonul rece

tocat carne

Ne apropiem cu pași repezi de sezonul rece, iar sărbătorile de iarnă sunt deja foarte aproape. Vine perioada în care tradițiile ne bucură fiecare zi, iar obiceiul sacrificării porcului nu poate lipsi dintre aceste tradiții. Ușor-ușor începem pregătirile pentru masa de Crăciun, ocazie pentru care pregătim o mulțime de bunătăți.

Preparatele din carne nu pot lipsi de pe masă de sărbători, iar pentru o mulțime dintre acestea folosim carnea tocată. Alegând să folosești carne proaspătă și nu gata tocată, așa cum găsești în comerț, garantezi gustul incomparabil dar și preparate sănătoase. 

O mașină de tocat carne te poate ajuta foarte mult în acest sens, aceasta tocând carnea în timp util și totodată într-un mod eficient. Despre aparatele de tocat carne ne-am propus să vorbim și noi în acest articol. 

Iată, așadar, care sunt motivele pentru care ar trebui să îți cumperi și tu o mașină de tocat carne dar și aspectele pe care trebuie să le urmărești atunci când îți cumperi un astfel de aparat:

tocatoare de carne

De ce să îți cumperi o mașină de tocat carne

Te poți gândi că nu este neapărat o idee prea bună achiziționarea unei mașini de tocat carne și că nu o vei folosi prea des. Ei bine, te înșeli! Există numeroase motive pentru a avea în vedere achiziționarea unui astfel de aparat.

În oferta Demax poți găsi cele mai bune mașini de tocat carne, așa că suntem în măsură să îți oferim câteva motive importante pentru care ar trebui să-ți cumperi și tu o mașină de tocat carne. Iată care sunt acestea:

  • Poți toca o cantitate mare de carne în timp scurt și fără efort;
  • Este ușor de întreținut;
  • Tocarea cărnii se va face în cel mai eficient mod;
  • Nu vei provoca murdărie în bucătărie;
  • Este ușor de depozitat;
  • Poți folosi mașina de tocat carne pentru a umple cârnați, pentru a face suc de roșii dar și în numeroase alte moduri;
  • Te poate ajuta să omogenizezi anumite compoziții pentru mâncare;
  • Este simplu de folosit;
  • Prețul pentru achiziționarea unei mașini de tocat carne se poate dovedi a fi foarte accesibil.

Acestea sunt așadar câteva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să îți cumperi și tu o mașină de tocat carne. Dacă ne vei urma recomandarea, vei intra pe Demax și vei alege să comanzi un astfel de aparat, atunci sigur vei descoperi numeroase alte avantaje.

Caracteristici pe care să le ai în vedere atunci când îți cumperi o mașină de tocat carne

Pentru a te asigura că mașina de tocat carne achiziționată nu te va dezamăgi, ar trebui să ai câteva aspecte importante în vedere. Acestea îți vor fi prezentate în rândurile ce urmează:

Puterea și capacitatea de tocare

Cât de multă carne vei toca folosind acest aparat? Dacă obișnuiești să toci carne destul de des și în cantități mari, atunci ar trebui să optezi pentru un model cât mai puternic, iar astfel acesta va avea și o capacitate de tocare mare.

Capacitatea de tocare este măsurată în kilograme pe minut, iar acest detaliu te poate ajuta să faci o alegere.

Recomandarea noastră este să ai în vedere modelul Bosch MFW67450 cu o capacitate de tocare de 3.5kg pe minut, ceea ce e mai mult decât suficient.

Bosch MFW67450

Trepte de viteză

Uneori este util să ai la dispoziție mai multe trepte de viteză, pe care le vei folosi în funcție de alimentele pe care ai ales să le pui la tocat. Prin urmare, dacă ești de părere că ai nevoie de mai multe trepte de viteză pentru tocarea cărnii și a altor alimente, ar trebui să alegi o mașină de tocat carne care îți pune la dispoziție această opțiune.

Numărul de site și accesorii incluse

Uneori vei dori o carne tocată mai fin, iar alteori vei avea nevoie de carne tocată în bucățele ceva mai mari. De aceea este important să ți se pună la dispoziție un număr cât mai mare de site, de diferite dimensiuni.

Dacă vei cumpăra mașina de tocat carne recomandată mai sus, vei primi 3 site, ceea ce se poate dovedi a fi mai mult decât suficient.

Apoi, mașina de tocat carne poate fi folosită și în alte moduri. De exemplu, o vei putea folosi pentru a face cârnați sau suc de roșii. Important este să primești accesoriile necesare pentru aceste activități.

Astfel, recomandarea noastră este să ai în vedere achiziționarea unei mașini de tocat carne cu cât mai multe accesorii incluse. Ca recomandare, îți putem sugera să ai în vedere modelul de la Bosch de mai sus.

Întreținerea aparatului

În final, ar trebui să te preocupe și întreținerea aparatului de tocat carne. Acestea se pot murdări destul de mult în timpul folosirii, așa că ar trebui să fie cât mai ușor de curățat.

Alege un model cu elemente detașabile, realizat din materiale cât mai durabile și mai ușor de curățat, iar astfel nu îți va fi prea greu să îl păstrezi ca nou pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp.

Ai mai putea ține cont și de perioada de garanție a aparatului, iar astfel, alegerea va fi fără dar sau poate una reușită!

Acestea sunt așadar cele mai importante aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți cumperi o mașină de tocat carne. Dacă vrei să mergi la sigur și să o alegi pe cea mai bună, te invităm să descoperi oferta pe care Demax ți-a pregătit-o!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*