Cum sa alegem un televizor in 2018

Cum sa alegem un televizor in 2018 My rating: 5 out of 5

 

Au sosit si serile de vara calduroasa in care oricarei persoane i-ar placea sa vada un film captivant in fata unui televizor performant.

DEMAX va pune la dispozitie o gama larga de televizoare performante, care au diferite functionalitati. Acesta lucru ar putea reprezenta o piedica in alegerea televizorului dorit… si din aceasta cauza, dorim sa va oferim cateva informatii utile cu privire la alegerea unui TV potrivit pentru locuinta dumneavoastra.

  • Dimensiunea ecranului

 

Indiferent ca iti doresti un televizor clasic sau un televizor de inalta performanta, cel mai important lucru este dimensiunea ecranului. In special daca aveti o familie cu un numar mai mare de membrii, va fi nevoie de o diagonala mai generoasa. Apoi trebuie sa avem in vedere si dimensiunile camerei in care va sta televizorul. Pentru o camera de zi in care va primiti oaspetii, diagonala ar trebui sa fie de minim 129 cm. Trebuie sa avem grija si la distanta dintre televizor si noi, pentru ca nu dorim sa ne fie afectata vederea.

 

  • Rezolutia ecranului: HD, Full HD sau 4K?

 

Rezolutia descrie claritatea imaginii televizorului. Un TV HD poate suporta numai 720p, ceea ce inseamna ca setul ecranului afiseaza 720 de linii scanate progresiv la o singura trecere. De asemenea, rezolutia Full HD are 1080 de linii orizontale. Modelele 4 K au de patru ori mai mare numarul de pixeli decat ecranele HD, 2160 linii orizontale sau 3840 x 2160 pixeli. Detaliile vor fi mult mai usor de observant pe un ecran 4K, iar textele mult mai clare. In general imaginile sunt mai bogate si mai realiste pe un panou 4K decat pe unul HD sau Full HD

 

  • HDR

 

HDR este o noua caracteristica a setului 4K Ultra HD si reprezinta o gama dinamica ridicata, facand referire la capacitatea sa de a oferi mai multe culori, mai multe niveluri de contrast si o luminozitate crescuta. HDR este in esenta, o actualizare a formatului Ultra HD sau 4K.

 

  • Rata de improspatare rapida

 

Rata de reimprospatare exprimata in Hertz (Hz) descrie modul si de cate ori  este actualizata pe secunda  o imagine ce este afisata pe ecran. Rata de reimprospatare standard este de 60 de ori pe secunda, sau 60 Hz. Cu toate acestea, in cadrele cu obiecte in miscare rapida, o rata de improspatare de 60 Hz poate face ca lucrurile sa arate neclare. Deci pentru a crea o imagine mai solida, producatorii au dublat rata de reimprospatare la 120 Hz, iar in unele cazuri pana la 240 Hz.

 

Echipa DEMAX vrea sa va sugereze un Televizor care imbina toate aspectele de mai sus, oferind un raport pret/calitate imbatabil. Televizorul LED Smart LG 55UK6100PLB reprezinta alegerea noastra. Functionalitatile acestui TV ne-au convins de ce ce poate sa ofere producatorul la un pret corect.

Intreaga gama de televizoare o gasiti pe site-ul nostru, https://www.demax.ro/. Speram ca veti face o alegere potrivita si veti gasi bucuria alaturi de familie si prieteni, in fata unui TV performant.

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*