espressor

Cum alegi un espressor bun

espressor

O zi reușită începe cu o cafea delicioasă, iar de aceea iubitorii de cafea își doresc să aibă posibilitatea de a prepara în propria bucătărie o cafea perfectă, așa cum doar în cele mai respectabile cafenele pot găsi. Iar acest vis este ușor de transformat în realitate prin achiziționarea unui espressor performant de ultimă generație.

Așa cum poți vedea și în oferta noastră, există o mulțime de modele de espressoare de unde poți alege. Prin urmare, îți poate fi dificil să te decizi asupra unui model anume, mai ales atunci când ai mari așteptări de la espressorul pe care alegi să îl cumperi.

oferta-espressoare-demax

Ei bine, pentru a te ajuta să faci cât mai ușor o alegere, am decis să pregătim o listă cu aspecte de urmărit atunci când cumperi un espressor. Astfel, dacă vei ține cont de toate aceste aspecte, cu siguranță vei reuși să alegi un model performant, fără prea multe bătăi de cap. Iată așadar care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi un espressor:

1 Tipul espressorului

Un prim aspect pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când cumperi un espressor de cafea este tipul aparatului. Există diferite tipuri de espressoare, așa că este foarte important să te decizi asupra tipului de aparat care corespunde nevoilor și așteptărilor tale.

Principalele tipuri de espressoare sunt: cu pompă de aburi, cu capsule, cu cialde/paduri, automate și semiautomate.

Fiecare tip de espressor în parte prezintă atât avantaje cât și dezavantaje. Prin urmare, va trebui să te documentezi cât mai bine în prealabil, iar mai apoi vei putea face cea mai bună alegere pentru tine.

Cu toate acestea, ținem să îți recomandăm să ai în vedere espressoarele automate, acestea fiind foarte apreciate pentru cafeaua excelentă pe care o pot prepara.

2 Presiunea espressorului

La fel de mult ar trebui să te preocupe și presiunea pe care o poate atinge un espressor de cafea. În acest sens, îți recomandăm să alegi un espressor de cafea cu pompă, acestea fiind foarte apreciate pentru capacitatea lor de gestionare a temperaturii. Vei avea astfel mai mult control asupra cafelei preparate, controlând în cele mai mici detalii gustul pe care îl va avea cu ajutorul numeroaselor setări disponibile.

3 Funcții și setări

Dacă gusturile tale în materie de cafea sunt foarte rafinate, cu siguranță nu te vei mulțumi cu un espressor care îți limitează posibilitatea de alege gustul cafelei preparate. Prin urmare, poți evita aceste neplăceri alegând un espressor de cafea ce are în dotare cât mai multe funcții și setări, întocmai pentru a avea control deplin asupra rezultatului final.

În plus, dacă vei alege să cumperi un espressor de ultimă generație, vei avea la dispoziție posibilitatea de a memora setările și preferințele pentru cafeaua perfectă, întocmai pentru a o putea prepara iar și iar, fără a mai fi necesar să folosești fiecare setare în parte.

Așa cum nu de puține ori am spus-o pe blogul Demax, cu cât sunt mai multe funcții și setări, cu atât mai bine.

4 Producătorul espressorului

Există producători renumiți pentru performanțele espressoarelor pe care le-au realizat de-a lungul timpului, așa că alegerea unui espressor realizat de un producător cunoscut ar putea fi un mod sigur de a alege un model performant. În acest sens, îți putem recomanda să ai în vedere espressoarele de la DeLonghi, Miele, Philips și Solac din oferta Demax. Orice model ai alege, cu siguranță nu te va dezamăgi alegerea făcută ci dimpotrivă, te va surprinde în mod plăcut!

5 Design

Cu siguranță îți dorești ca espressorul ales să își găsească cu ușurință locul în bucătăria ta. Decorul bucătăriei este important, așa că nu poți alege un espressor oarecare. Astfel, designul reprezintă un criteriu pe care trebuie să îl folosești în mod neapărat când faci această achiziție, iar principala ta preocupare ar trebui să fie aceea ca stilul aparatului ales să se potrivească cu decorul din bucătărie.

Acestea sunt așadar principalele aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când îți propui achiziționarea unui nou espressor. Iar dacă îți dorești să mergi la sigur și să alegi un model de ultimă generație, atunci ar trebui să vezi oferta Demax!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*