Cum alegem un aparat de aer conditionat?

Cum alegem un aparat de aer conditionat? My rating: 5 out of 5

 

Cu bucurie in inimi putem spune ca simtim prezenta verii. Nimic nu suna mai placut acum decat ideea unui concediu la mare alaturi de familie si cei mai buni prieteni.

Dar ce putem face daca in zilele dogoritoare de vara, locuinta noastra este cuprinsa de un aer mai sufocant decat cel de pe o plaja incinsa? Multe persoane au inceput sa se gandeasca deja la un aer conditionat care va poate trnsforma locuinta intr-un mediu mai racoros in timpul verii.

Totusi, care sunt aspectele la care ar trebui sa fim atenti atunci cand alegem un aparat de aer conditionat? Asa cum echilibrul are un rol in toate lucrurile, modul in care alegem un aer conditionat trebuie sa fie adaptat la necesitatile locuintei noastre. In continuare, echipa Demax doreste sa va ofere cateva sugestii cu privire la aspectele de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa achizitionati un aer conditionat.

Aveti grija la capacitatea de raciere.

Orice aparat de aer conditionat dispune de o capacitate de raciere masurata in BTU- o unitatea de masura pentru caldura. In functie de suprafata locuintei dumneavoastre veti avea nevoie de o capacitate BTU mai mare sau mai mica. Daca locuiti intr-o garsoniera cu o suprafata de 30 metri patrati, un aparat de aer conditionat ar avea nevoie de o capacitate de 9000 BTU pentru a da un randament corect; dar intr-un aparatament de 60 metri patrati va fi nevoie de un aparat mai puternic. Trebuie sa luam in calcul si locul in care este pozitionat pentru ca acesta poate influenta randamentul aparatului. De exemplu, daca incaperea se afla in bataia soarelui, va fi nevoie de o durata de functionare mai prelungita decat daca aparatul este instalat intr-un loc umbros.

Alegerea celui mai bun produs.

Magazinele in care intram dar si site-urile care comercializeaza aceste produse sunt pline de branduri care produc diferite modele, la diferite preturi. Trebuie sa fim atenti la firma producatoare si sa alegem calitatea de care ne vom bucura multi ani. Si cum Demax se bazeaza doar pe calitate, suntem bucurosi sa va punem la dispozitie seria de aparate de aer conditionat de la Midea. In aceasta perioada in care simtim caldura de vara din ce in ce mai mult, suntem convinsi ca veti fi bucurosi sa aveti in locuinta o sursa de aer proaspat si racoros. Aparatele de aer conditionat Midea beneficiaza de 3 ani garantie, acest lucru garantand durabilitatea acestor produse.

Cu siguranta, vara nu isi va mai pune amprenta asupra locuintei dumneavoastra alaturi de un aparat de aer conditionat Midea!

Beneficiati chiar acum de ofertele lunii iunie la toata gama de aparate de aer conditionat Midea!

 

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*