Cum alegem combina frigorifica? Sfaturi practice de la Demax!

Cum alegem combina frigorifica? Sfaturi practice de la Demax! My rating: 5 out of 5

 

Traim in timpuri in care acest electrocasnic reprezinta ceva indispensabil in locuinta fiecaruia dintre noi. De ce? Pentru ca doar asa ne putem hrani intr-un mod mai sanatos, pastrand alimentele in cele mai bune conditii.

Dar apare o dilema in mintea fiecaruia dintre noi…combina frigorifica sau frigider? Inainte de a lua aceasta decizie este important sa cunoastem diferentele dintre aceste doua clase. Este adevarat ca nu exista diferente majore, dar detaliile fac diferenta, si tocmai aceste detalii ar putea face un electrocasnic mai potrivit pentru nevoile si locuinta noastra.

Diferenta principal dintre frigidere si combine frigorifice este data in principal de amplasarea frigiderului si congelatorului in corp. In general frigiderele au amplasat congelatorul in partea de sus iar in cazul combinelor in partea de jos. Apoi difera capacitatile de stocare, la frigidere congelatorul avand o capacitate mai mica, si diferite tehnologii si functii cum ar fi dozatorul de lichide sau compartimentul pentru gheata.

Daca suntem conditionati material si nu avem o familie mare, un frigider cu capacitatea de 200-300 l reprezinta alegerea adaptata necesitatilor noastre. Vom beneficia de destul spatiu pentru a ne pastra alimentele in stare bune. Dar daca avem nevoie de un spatiu mai mare de congelare sau functii mai avansate, decizia de a achizitiona o combina frigorifica ar putea fi mai inteleapta.

Este imbucurator faptul ca LIEBHERR produce o gama larga de frigidere si combine frigorifice de inalta calitate, perfect adaptate nevoilor noastre, care dispun multe functionalitati utile. In continuare vrem sa va vorbim despre principalele caracteristici importante pe care acest timp de electrocasnice trebuie sa le aiba pentru a da randamentul droit din toate punctele de vedere.

Usi reversibile. Daca produsul ales de dumneavastra prezinta aceasta caracteristica veti putea pozitiona frigiderul oriunde in casa, fara a mai intampina dificultati legate de modul in care se deschide usa.

Functia automata SuperFrost – Economiseste energie si congeleaza eficient. Aceasta functie este folositoare mai ales in perioada verii cand temperaturile sunt mai ridicare, dar congelatorul dumneavoastra va functiona optim.

Functia BioCool – Pastreaza fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp. Combinele frigorifice sunt echipate cu compatimente speciale BioCool pozitionate in congelator, care pastreaza umiditatea in asa fel incat frunctele si legumele raman proaspete mult timp.

Functia FrostSafe – Impiedica schimbul de temperatura cu mediul exterior. Aceasta functie etanseaza sertarele mari si cele detasabile si temperature nu se mai disipa cand deschidem usa.

Sistemul DuoCooling – Impiedica amestecul de mirosuri intre congelator si frigider. Daca nu doriti ca alimentele sa preia mirosuri de la alte alimente, aceasta functie poate garanta acest lucru. Sistemul permite controlul temperaturii in frigider si congelator, iar mirosul nu se transfera dintr-un compartiment in altul.

Este imbucurator faptul ca LIEBHERR produce o gama larga de frigidere si combine frigorifice de inalta calitate, perfect adaptate nevoilor noastre, care dispun multe functionalitati utile. Producatorul garanteaza satisfactia pe care o produc produsele lor in locuintele noastre, fiind convins de calitatea si precizia functiilor pe care le ofera. Aparatele LIEBHERR prezinta eficienta energetica ridicata, lucru ce va asigura un consum scazut de energie.

Daca aveti nevoie de capacitate de congelare mare, Demax impreuna cu LIEBHERR va ofera o gama larga de lazi frigorifice. Suntem siguri ca alimentele dumneavoastra vor avea o prospetime indelungata.

Ceea ce este cel mai important este ca acum puteti beneficia de garantie extinsa la aparatele frigorifice Liebherr cu ocazia aniversarii a 10 ani de cand Liebherr a ajuns si in Romania. Astfel, Liebherr ofera un deceniu de calitate garantata, adica 10 ani garantie, la codurile selectate in oferta. Intrati pe site pentru a afla mai multe detalii despre campanie!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*