Black Friday 2016

post

Dragi prieteni, cu toții stim că se apropie cea mai populară campanie de reduceri din  România, Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an. În data de 18 noiembrie 2016 se anunță cel mai mare BlackFriday de până acum de la noi din țara.

Ca de obicei, Demax oferă tot ceea ce este mai bun clienților săi.  Așa că, de Black Friday pregătim cele mai bune oferte și reduceri pentru toți vânătorii de prețuri mici. Noi știm că astepți cu nerăbdare ziua cea mare și ne dorim să fii pregătit. De aceea te anunțăm ca vom avea reduceri la toată gama de aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, aparate pentru gătit și anume: aragazuri, cuptoare cu microunde, cuptoare incorporabile, hote și plite. Reduceri substanțiale vom avea și la gama de televizoare, în principal Samsung și LG. Gama de electrocasnice mici va beneficia de asemenea de mari reduceri în special produsele destinate îngrijirii locuinței(toate tipurile de aspiratoare: cu filtrare, cu sac, cu spălare, portabile, de mână, vertical, de bucătărie), aparate pentru îngrijire personală si electrocasnice pentru îngrijirea țesăturilor(fiare de călcat, stații de călcat și mașini de cusut). Gospodinele pot profita de ofertele noastre la toate aparatele de bucătărie, reușind astfel să facă economii substanțiale.

Ofertele noastre acoperă o gama variată de produse de aceea te sfătuim să pui bani deoparte pentru achiziția produselor dorite.

Te rugam să consulți periodic site-ul www.demax.ro și blogul  DEMAX  pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de Black Friday.

Save

Save

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*