In urma cu 3 saptamani lansam Campania cu aparate frigorifice Daewoo la care faceam cadou un butoi de bere de 5 L pe care toti cei care au achizitionat produse aflate in oferta l-au primit, cu ocazia campionatului mondial de fotbal. Si ce merge mai bine langa o halba de bere decat o bucata de carne preparata traditional sau niste mici cu mustar?
Noi iubim gratarele, mai ales daca sunt facute intr-o poiana langa o cabana din lemn, sau chiar si pe iarba in gradina alaturi de cei mai buni prieteni. Mirosul de iarba si fumul de gratar reprezinta o combinatie perfecta pentru multe persoane.
Indiferent ca dispuneti de timpul necesar sa mergeti intr-un loc frumos sau decideti sa ramaneti acasa, dorim sa va oferim tuturor ocazii potrivite de a petrece timp cu cei dragi dar si sa va bucurati de o mancare gustoasa preparata pe un gratar profesional.
Gama de gratare pe care echipa Demax v-o pune la dispozitie este alcatuita atat din gratare electrice ce va permit sa evitati fumul, cat si din gratare clasice, concepute in asa fel incat sa poate fi folosite in orice moment si pentru diferite preparate. Gratarele pe gaz prezinta un consum redus dar si de timp pentru ca nu trebuie pregatite lemnele sau carbunele pentru foc. Indiferent ca doriti sa preparati produse din carne sau legume Demax va garanteaza o masa gustoasa si de calitate. Inclusiv produsele folosite la zacusca vor avea un gust mai original daca vor fi coapte pe un gratar cu carbuni, fumul oferind acel gust rustic indragit de noi toti. Totodata, mancarea pregatita la gratar este mult mai sanatoasa decat mancarea pregatita in tigaie, avand in vedere ca se evita consumul de ulei si prajelile.
Vrem sa va oferim si o reteta delicioasa de frigarui cu Somon.
Ingrediente:
- 2 ardei
- 1 dovlecel
- 1 caserola de rosii cherry
- 1 file de somon de 400 g
- sare, piper
- 3-4 catei de usturoi
- 3 linguri de ulei de masline
- 1 fir de busuioc
Mod de preparare
- Spalati legumele: ardeii si dovlecelul ii taiati in bucati mai mari ca pentru frigarui, in timp ce rosiile cherry raman intregi.
- Taiati in bucati patrate somonul si le condimentati cu sare si piper.
- Pregatiti frigaruile alternand pestele cu rosiile si bucatile de legume si le puneti pe gratar la rumenit.
- Intre timp pregatiti cu blenderul un sos de usturoi, ulei de masline si frunze de busuioc.
- Adaugati in sos si putina sare si piper.
- Cand frigaruile sunt bine rumenite pe toate partile le asezati pe un platou si le ungeti cu sosul de usturoi.
Frigaruile astfel pregatite sunt reteta ideala pentru un gratar usor, inlocuind carnea grea si nu atat de sanatoasa.
Va uram pofta buna si suntem siguri ca va veti bucura de gratarele pe care le gasiti la Demax, avand in vedere ca le puteti folosi atat acasa, cat si in alte locuri frumoase datorita portabilitatii lor.
Profitati de ofertele speciale pe care le avem la toate gratarele din stoc si garantam ca veti avea o vara plina de momente de neuitat alaturi de cei dragi.
Fii primul care lasa un comentariu.