5 ANI GARANTIE la masinile de spalat automate ARCTIC

Arctic ofera 5 ani garantie pentru toate masinile de spalat rufe automate cu incarcare frontala achizitionate in perioada: 1 IANUARIE – 30 IUNIE 2016.

Masinile de spalat rufe ce participa la promotie pot fi vizualizate aici .

La achiziţionare, produsul electrocasnic marca Arctic va fi insotit de certificat de garantie original acordat pentru o perioada de 3 ani. In vederea obtinerii extragarantiei de 2 ani, sub forma “Certificat 5 ani garantie” , cumparatorul trebuie sa se inregistreze printr-unul din urmatoarele mijloace in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitie:

  • pe website arctic.ro/extragarantie prin completarea Formularului de inregistrare online. Ulterior completarii formularului de inregistrare se emite automat urmatorul mesaj de confirmare: ”Produsul a fost inregistrat cu succes. Pentru a accesa certificatul de garantie te rugam sa accesezi urmatorul link: ”. In link-ul mentionat in mesaj se va regasi Certificatul 5 ani garantie cu numar de inregistrare si data la care a fost inregistrat;
  • prin telefon la Call Center Arctic, apelând *9010 (tarif standard in retelele nationale) oferind informatiile solicitate de operator, cuprinse in Formularul de inregistrare online;
  • prin e-mail transmis catre adresa service@arctic.ro, cuprinzand urmatoarele date din Formularul de inregistrare online: denumire produs, cod produs, serie fabricatie, numar si data factura/chitanta/bon, magazine – emitent, factura,  numele si prenumele cumparatorului, adresa de domiciliu completa (localitate, judet), adresa de e-mail, numar telefon.

Transmiterea “Certificatului 5 ani garantie” se va efectua de catre Arctic, in format electronic sau prin posta la adresa de e-mail sau la adresa de livrare indicata, in cel mult 14 zile lucratoare de la data inregistrarii produsului.

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*