cum se alege aparatul de ras

Cum se alege aparatul de ras

La un moment dat, te vei decide că ai nevoie de un aparat de ras. Sau te vei decide să îți cumperi un aparat de ras mai bun.

Oferta de aparate de ras este astăzi mai bogată ca niciodată. Iar pentru a te convinge că există atât de multe modele, ai putea arunca o privire peste categoria noastră de aparate de ras. Așa-i că sunt o mulțime de modele și că îți este dificil să te decizi asupra unui model anume?

Pentru că știm că un număr mare de modele și o ofertă diversificată poate îngreuna luarea unei decizii, în acest articol am decis să oferim mai multe indicații pentru alegerea aparatului de ras. Iată cum se alege aparatul de ras:

În funcție de tehnologie

Înainte de toate, ar trebui să ții cont de tehnologia aparatului de ras. Există două opțiuni, anume aparatele de ras cu sită și aparatele de ras cu site rotative, care au capete mobile.

De regulă, aparatele de ras cu sită sunt mult mai ușor de folosit în zona gâtului, în timp ce aparatele de ras mobile pot fi folosit în mod mai eficient în zona maxilarului. Ai oare nevoie de două aparate de ras pentru a obține un rezultat cât mai pe placul tău? Ei bine, noi credem că nu.

Atât timp cât vei alege aparatul de ras ideal pentru tipul tău de barbă, cu siguranță vei obține rezultatul mult dorit.

Aparate de ras cu sită

În ceea ce privește aparatele de bărbierit cu sită, acestea au în dotare una sau mai multe lame oscilante, ce sunt orientate în diferite unghiuri de tăiere. Lamele sunt poziționate în spatele sitei perforate, pe unde intră firele de păr, fiind astfel tăiate.

Aceste aparate de ras sunt potrivite persoanelor cu barbă scurtă și păr subțire. Oferă rezultate excelente atunci când sunt folosite pe suprafețe mari de piele, și mai ales în zona conturului maxilarului.

Îți recomandăm să cumperi un astfel de aparat dacă obișnuiești să te razi zilnic. Totuși, ar trebui să ai în vedere faptul că poate fi destul de gălăgios.

Aparate de ras cu discuri rotative

În cazul aparatelor de ras cu discuri rotative, acestea sunt dotate cu lame oscilante, ce sunt poziționate în spatele capetelor metalice. Acestea din urmă pot fi flexibile sau fixe. Aparatele de ras cu discuri rotative sunt dotate cu mai multe capete rotunde la interior, lamele se rotesc iar astfel firele de păr ce pătrund prin sită sunt tunse.

Aceste aparate de ras sunt recomandate persoanelor cu barbă lungă și fir gros. Iar dacă nu te razi zilnic ci la perioade mai lungi, atunci sigur reprezintă alegerea optimă pentru tine.

În funcție de modul de folosire

Aparatele pentru bărbierit pot fi folosite fie pentru un ras uscat, fie pentru ras umed. Drept urmare, va trebui să te gândești la preferințele tale în materie de ras, astfel încât să alegi aparatul potrivit nevoilor tale.

Dacă ai tenul sensibil, vei folosi cel mai probabil bărbieritul umed, în timp ce un bărbierit uscat se realizează în mai puțin timp, fiind o opțiune grozavă atunci când ești pe grabă.

Drept urmare, verifică dacă aparatul de ras pe care îl cumperi permite bărbieritul umed, sau nu, mai ales dacă obișnuiești să te razi așa.

Cu sau fără fir

Apoi, ai mai putea avea în vedere și faptul că aparatele de ras pot fi cu sau fără fir. Pentru mai mult confort, îți recomandăm să alegi aparatele de ras fără fir. Acestea îți oferă mai multă libertate în timpul rasului și totodată nu vei avea nevoie de o priză. Este mult mai portabil, îl poți lua cu tine peste tot și totodată îl poți lua cu tine în duș, atât tip cât este un model lavabil.

Ce aparate de bărbierit să cumperi?

În final, îți recomandăm câteva aparate de ras excelente pe care trebuie să le cumperi numaidecât. Iată care sunt acestea:

Aparat de ras Philips S3134/51

Aparat de ras Philips S313451, Acumulator, Cap barbierit cu 3 lame Albastru inchis

Un prim model pe care îl poți cumpăra de pe această pagină este aparatul de ras Philips S3134/51. Vorbim despre un model cu trei lame de tipul PowerCut ce îți oferă posibilitatea de a opta fie pentru utilizarea umedă fie pentru cea uscată.

În plus, capetele 5D sunt pivotante și flexibile, așa că îți oferă mai mult confort în timpul bărbieritului. Are un acumulator ce oferă o autonomie de până la 60 de minute cu doar o încărcare de o oră, este ușor de curățat și totodată prezintă un grozav caracter ergonomic.

Aparat de tuns Philips Seria 5000 HC5632/15

O opțiune grozavă este și aparatul de tuns Philips Seria 5000 HC5632/15. De ce să ai în vedere acest model? Ei bine, acesta vine la pachet cu mai multe accesorii, are mod turbo, poate fi utilizat fără fir timp de 90 de minute și totodată îți oferă până la 28 de setări de lungime.

Poate fi folosit pentru bărbieritul umed, mânerul ergonomic garantează confortul și controlul, iar în final ar mai fi de menționat și faptul că printre accesorii sunt incluse un foarfece și un pieptene de coafat, ideale pentru detaliile finale ale bărbieritului.

Aparat tuns/ras corp rezistent la apa Philips BG3015/15

În final, ne mai rămâne modelul Philips BG3015/15. re un preț accesibil, este rezistent a apă iar pieptenii de 3 dimensiuni diferite oferă mai mult control asupra bărbieritului în propriul stil. Poate fi folosit în toate zonele corpului.

Confortul în timpul rasului este garantat iar o oră de încărcare oferă o autonomie de până la 50 de minute. În final, poate fi curățat cu ușurință sub jetul de apă, deci și utilizarea în duș este posibilă.

Alege oricare dintre aceste 3 aparate de ras și cel mai probabil că nu vei regreta alegerea făcută.

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*