Campionatul mondial al OFERTELOR!

Campionatul mondial al OFERTELOR! My rating: 5 out of 5

Cu totii cunoastem Rusia ca fiind o tara plina de surprize, mentionata deseori de marile ziare ale lumii, discutata de renumiti analisti, si suprinsa de obiectivele camerelor foto. Dar, in acest an, Rusia va uimi si lumea sportiva, fiind gazda mult asteptatului Campionat Mondial de Fotbal.

Trebuie sa recunoastem ca nimic nu merge mai bine decat o bere, atunci cand privim relaxati meciurile in fata televizorului. Tocmai de aceea, dragi impatimiti ai fotbalului, echipa Demax impreuna cu Daewoo v-a pregatit o supriza cu ocazia campionatului. La achizitionarea unui frigider sau a unei combine frigorifice Daewoo, primiti CADOU un butoi de bere Heineken la 5 litri, pentru a va putea bucura cu adevarat de sportul vostru preferat. Astfel nu veti simti doar eficienta aparatelor frigorifice Daewoo ci si gustul unei beri pe care sa o savurati cand echipa favorita marcheaza, castigand meciul.

Chiar daca perioada campionatului va trece cu pasi repezi, noi suntem siguri ca va veti bucura o perioada indelungata de timp de produsele Daewoo, in special acum, cand aparatele electrocasnice Daewoo beneficiaza de 5 ani garantie in cadrul promotiei: „Pentru ca stim ce facem„. Producatorul garanteaza durabilitatea tehnologiei coreene fiind constient de profesionalismul cu care au fost realizate produsele.

Pregateste-te cum se cuvine de marele eveniment din lumea fotbalului si vezi oferta noastra: link !

Va uram distractie placuta si speram ca echipa ta favorita va castiga!

Fii primul care lasa un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*