Masinile de spalat Lg – Alegerea perfecta pentru hainele tale!

LG este unul dintre producatorii ce se bucura de un succes enorm pe piata europeana. Motivul? Functii si tehnologii noi si fiabilitate crescuta la produsele electrocasnice, iar masinile de spalat rufe nu fac exceptie.

Masinile de spalat rufe de la LG integreaza tehnologii de varf, o gama de culori atractive si variate, precum si un design elegant si modern. Astfel, utilizand o masina de spalat rufe LG, nu doar hainele noastre vor fi mai curate si ingrijite, ci si spatiul in care va fi amplasata masina de spalat va arata mai bine.

Este imporant sa cunoastem tehnologiile si facilitatile puse la dispozitie de producatorii de top din domeniul electrocasnicelor, pentru ca in momentul in care dorim sa achizitionam un produs, sa putem aprecia raportul calitate-pret si sa alegem optiunea cea mai potrivita pentru noi. Asa ca, haideti sa descoperim cateva tehnologii inglobate masinilor de spalat rufe de la LG.

 

Tehnologia TurboWash

TurboWash este ultima inovatie cand vine vorba despre masini de spalat. Tehnologia reduce semnificativ timpul alocat unui program de spalare complet la 59 de minute, si te ajuta sa economisesti timp, apa si energie. Astfel, consumul de apa se reduce cu pana la 40%, in timp ce pentru consumul de energie putem vorbi despre o scadere de aproximativ 15%. Cum este posibil acest lucru? Tehnologia TurboWash foloseste un spray cu jet care imbiba bine tesaturile, reducand astfel timpul de spalare si eficientizand ciclurile de clatire.

 

Tehnologia 6 Motion DD


Tehnologia 6 Motion DD permite realizarea unor miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite, in functie de programul de spalare ales. Astfel, aveti sase miscari ce vor asigura o ingrijire perfecta a hainelor, dovedind performanta uimitoare a masinii de spalat. Performantele de spalare sunt imbunatatite cu ajutorul vitezei de rotire controlate si cu abilitatea cuvei de a se roti spre stanga sau spre dreapta. Toate aceste tehnologii permite spalarea personalizata a diverselor materiale.

Tehnologia Direct Drive

Eliminand curelele de transmisie si fuliile, sistemul invertor Direct Drive de la LG mareste eficienta motorului. Astfel nu se obtin doar economii de energie, ci si o fiabilitate sporita a masinii de spalat rufe. Problemele legate de defectarea masinii de spalat vor fi mai rare, LG oferind o garantie standard de 10 ani pentru motor. Mai mult, datorita acestei tehnologii, nivelul de zgomot va fi mai redus, diminuand discomfortul fonic creat in locuinta. Conluzii? Ne vom bucura de o masina de spalat mai silentioasa si vom economisi mai multa energie.

Tehnologia TrueSteam

Masinile de spalat revolutionare de la LG cu tehnologie TrueSteam spun adio cutelor, parului cazut de pe animalele de casa, acarienilor si altor particule alergenice, care sunt eliminate in proportie de 99.9%. Mai mult, generatorul de abur unic de la LG penetreaza tesaturile, pentru performante mai bune de curatare.

Tehnologia NFC tagging

Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, poti descarca noi programe de spalare, precum cele pentru lana, Baby Care sau spalare la rece. Apoi, poti folosi aceste programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat. Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata pentru functia Smart Diagnosis, care te ajuta sa identifici rapid si eficient aproape orice problema minora, inainte ca aceasta sa influenteze functionarea in parametrii optimi a masinii de spalat.

E momentul sa descoperi inovatia masinilor de spalat LG! Cum spune chiar sloganul …Life`s Good –  asa ca de ce sa nu profitam? Intra pe Demax si descopra cele mai bune oferte pentru masinile de spalat de la LG.

Fii primul care lasa un comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*