Electrocasnicele retro – noile tendinte in bucatarie!

Culoarea violet a fost declarata culoarea anului 2018 si a pus stapanire pe garderoba doamnelor si domnisoarelor de pretutindeni. Totusi, culoarea violet a fost dominata de tenta retro, care fura ochii oricarui domn cu stil sau oricarei doamne cu gusturi impecabile. Si putem spune ca nu doar vestimentatia in stil retro capteaza privirile, ci si modul in care ne “imbracam” locuita. Asa cum muzica rasuna mai bine dintr-un radio vechi si bine ingrijit, suntem convinsi ca si locuinta voastra va arata mai bine daca in bucatarie vor aparea cateva electrocasnice intr-un stil retro si elegant.

Intr-un articol recent va informam despre modul in care echipa Demax alaturi de Daewoo doresc sa sutina Campionatul mondial de Fotbal, si Daewoo si-a propus sa ne impresioneze din nou. Ne bucuram sa va punem la dispozitie gama Retro pe care Daewoo a lansat-o in randul Cuptoarelor cu microunde si a Frigiderelor, special concepute pentru gusturile dumneavostra pline de rafinament. Suntem convinsi ca finisajele atent realizate impreuna cu butoanele si afisajul caracateristic anilor 80’ vor capta atentia musafirilor care va vor trece pragul casei. In comparatie cu electrocasnicele traditionale, nuantele vibrante vor iesi in evidenta indiferent de locul in care vor fi pozitionate.

Avem toata increderea ca bucataria va ajunge cel mai interesant si atractiv loc din locuinta voastra, si suntem siguri ca atat mancarea cat si bautura va avea gustul pe care doar bunicii puteau sa ni-l puna pe masa.

Si nu uitati, profitati de Campania pe care Demax impreuna cu Daewoo o organizeaza cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal si primiti CADOU un butoi cu bere pentru fiecare aparat frigorific cumparat si beneficiati si de 5 ani GARANTIE.

 

Fii primul care lasa un comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*