5 ANI GARANTIE la masinile de spalat automate ARCTIC

Arctic ofera 5 ani garantie pentru toate masinile de spalat rufe automate cu incarcare frontala achizitionate in perioada: 1 IANUARIE – 30 IUNIE 2016.

Masinile de spalat rufe ce participa la promotie pot fi vizualizate aici .

La achiziţionare, produsul electrocasnic marca Arctic va fi insotit de certificat de garantie original acordat pentru o perioada de 3 ani. In vederea obtinerii extragarantiei de 2 ani, sub forma “Certificat 5 ani garantie” , cumparatorul trebuie sa se inregistreze printr-unul din urmatoarele mijloace in termen de 30 de zile calendaristice de la achizitie:

  • pe website arctic.ro/extragarantie prin completarea Formularului de inregistrare online. Ulterior completarii formularului de inregistrare se emite automat urmatorul mesaj de confirmare: ”Produsul a fost inregistrat cu succes. Pentru a accesa certificatul de garantie te rugam sa accesezi urmatorul link: ”. In link-ul mentionat in mesaj se va regasi Certificatul 5 ani garantie cu numar de inregistrare si data la care a fost inregistrat;
  • prin telefon la Call Center Arctic, apelând *9010 (tarif standard in retelele nationale) oferind informatiile solicitate de operator, cuprinse in Formularul de inregistrare online;
  • prin e-mail transmis catre adresa service@arctic.ro, cuprinzand urmatoarele date din Formularul de inregistrare online: denumire produs, cod produs, serie fabricatie, numar si data factura/chitanta/bon, magazine – emitent, factura,  numele si prenumele cumparatorului, adresa de domiciliu completa (localitate, judet), adresa de e-mail, numar telefon.

Transmiterea “Certificatului 5 ani garantie” se va efectua de catre Arctic, in format electronic sau prin posta la adresa de e-mail sau la adresa de livrare indicata, in cel mult 14 zile lucratoare de la data inregistrarii produsului.

Fii primul care lasa un comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*